در جشنواره خیرین مدرسه ساز چهارمحال و بختیاری عنوان شد:

یک سوم فضاهای آموزشی کشور استاندارد نیست

وزیر آموزش و پرورش در جمع خیرین مدرسه ساز چهارمحال و بختیاری گفت: باید جهاد مدرسه سازی در کشور شکل بگیرد.
کد خبر: ۸۶۲۴۰۵۷
|
۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۴

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ "علی اصغر فانی" در اولین جشنواره کشوری خیرین مدرسه ساز چهارمحال وبختیاری در باغ موزه دفاع مقدس تهران گفت: کسانی که همت می کنند و در تامین فضای شاد و مناسب و استاندارد برای دانش آموزان خدمت می کنند، اجربالایی نزد خداوند دارند.

وی به تعبیر مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه امر مدرسه سازی یک صدقه جاریه است، اشاره کرد و افزود: هر دانش آموزی که داخل مدرسه خیّری تحصیل می کند، ثوابش برای آن خیر عزیز ثبت می شود.

فانی با بیان اینکه حدود 520 هزار کلاس درس داریم، افزود: به دلیل دوشیفته بودن بعضی از این کلاسها، دانش آموزان ما اکنون در 490 هزار فضای کالبدی درس می خوانند.

وی با بیان اینکه اکنون دو سوم فضاهای کالبدی مدارس استاندارد است، ادامه داد: تا ده دوازده سال پیش فقط یک سوم این فضاهای کالبدی استاندارد بود، ظرف این مدت یک سوم به فضای استاندارد توسط خیرین و دولت اضافه شده است.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: یک سوم فضاهای آموزشی ما استاندارد نیست یعنی اگر حادثه ای طبیعی مثل زلزله اتفاق بیافتد و سقف مدرسه بریزد، فاجعه ای برای دانش آموزان بوجود می آید.

وی با بیان اینکه ایمن سازی مدارس در برنامه ششم با همت مردم و حمایت های دولت و مجلس محترم امکان پذیر است، عنوان کرد: ما در آموزش و پرورش در طول برنامه ششم که از 95 تا 99 است، تلاش می کنیم تا به همت خیرین، دولت و مجلس یک سوم باقیمانده را هم استاندارد نماییم .

فانی با تاکید بر اینکه باید جهاد مدرسه سازی در کشور شکل بگیرد، گفت: ان شاء الله در سال 1399 همه مدارس استاندارد خواهند بود و در آن سال می توانیم با این فضای ایمن به سمت کیفیت بخشی و کیفیت بالاتر پیش برویم.

وی اظهار داشت: به هر میزان که خیرین بزرگوار در این جشنواره تعهد نمایند، وزارتخانه معادل این عدد را هم از اعتبارات ملی تقبل می کند و استاندار محترم چهارمحال وبختیاری هم به همین اندازه از بودجه استانی تامین می کند.

وی بیان کرد: یعنی اگر خیرین عزیز A واحد تامین اعتبار و تعهد بکنند، برای مدارس چهارمحال وبختیاری 3A واحد هزینه خواهد شد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با این اعتبار تحولی در فضاهای نیمه کاره، نیازمند مقاوم سازی و تخریب و بازسازی استان چهارمحال وبختیاری صورت بگیرد و ما امیدواریم این همت امروز تجلی پیدا کند .

"قاسم سلیمانی "استاندار چهار محال وبختیاری نیز در این جشنواره از ساخت 245 باب مدرسه توسط 200خیر مدرسه ساز در استان از سال 1361به بعد خبر داد.

سلیمانی دشتکی با اشاره به این که خیران چهارمحال و بختیاری احداث ۳۰ مدرسه جدید را در دست اجرا دارند گفت :درماه های اخیر نیز برای احداث و باسازی مدارس علاوه بر اشخاص حقیقی از ظرفیت اشخاص حقوقی نیز کمک گرفته شده است

وی تأکید کرد: اکنون هزار و ۴۰۰ مدرسه در استان فعال بوده که از این تعداد ۱۱۰ مدرسه فرسوده بوده و ۷۰۰ مدرسه نیز نیاز به مقاوم سازی دارد.

رئیس شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری بیان داشت: اکنون ۲۰درصد مدارس استان با کمک خیران احداث شده است.

وی اضافه کرد: ۹۹ درصد اعتبارات وزارت آموزش و پرورش در قالب جاری بوده و نمی توان با یک درصد اعتبار وضعیت مدارس را تغییر زیادی داد.

سلیمانی دشتکی عنوان داشت: درماه های اخیر نیز برای احداث و بازسازی مدارس علاوه بر اشخاص حقیقی از ظرفیت اشخاص حقوقی نیز کمک گرفته شده است.

وی اظهار کرد: در این مدت رایزنی برای احداث ۳۰ مدرسه با حمایت بنیاد برکت، مشارکت شرکت نفت، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و بانک های مسکن، صادرات و ملی دراستان فراهم شده است.

استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: احداث ۱۵ مدرسه دیگر نیز با مشارکت مؤسسات غیردولتی در این استان انجام می شود.

وی بیان کرد: با برگزاری این جشنواره ملی ۵۰ مدرسه جدید در چهارمحال و بختیاری احداث و باسازی می گردد.

سلیمانی دشتکی یادآور شد: تکمیل و نوسازی پروژه های آموزشی چهارمحال و بختیاری چهار هزار و ۸۰۰ میلیون ریال عتبار نیاز دارد.

وی عنوان کرد: اکنون ۵۵ پروژه آموزشی نیمه تمام در چهارمحال و بختیاری در دست اجراست.

ارسال نظرات
آخرین اخبار