۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
02:29
کد خبر : 8625382
۲۳:۲۸

۱۳۹۴/۱۱/۰۳
کاخ سفید:

دنبال راه‌حل نظامی برای سوریه نیستیم

کاخ سفید به سخنان معاون اوباما در خصوص روی میز بودن گزینه نظامی برای حل بحران سوریه را رد کرد و گفت که این سخنان مواضع شخصی بایدن بوده و ارتباطی به موضع اصولی کاخ سفید برای حل سیاسی این مسئله نداشته است.
  به گزارش خبرگزاری بسیج مصاحبه چالشی «جو بایدن» معاون اوباما و صحبت از راهکار نظامی برای یکسره کردن داستان سوریه، سخنگوی کاخ سفید را مجبور کرد در روز تعطیل و زیر برف سنگین واشنگتن، به صرافت موضع‌گیری بیافتد.
بر اساس گزارش کویت‌نیوز، سخنگو گفته «هیچ تغییری در موضع آمریکا مبنی بر رد راهکار نظامی برای (حل بحران) سوریه ایجاد نشده است.
هنوز مشخص نیست که آیا بایدن از تصمیمات پشت‌پرده آمریکا برای مقابله با روند پیش‌روی‌های ارتش سوریه با پشتیبانی هوایی روس‌ها پرده برداشته یا اینکه صرفاً یک موضع گیری شخصی را در برابر دوربین بیان کرده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید