۰۶ / تير / ۱۴۰۴ - 27 June 2025
19:39
کد خبر : 8628708
۰۸:۲۹

۱۳۹۴/۱۱/۱۱
محمد اسماعیلی در گفتگو با بسیج:

مسوولین با فشار به شورای نگهبان انسجام ملی را خدشه دار می کنند

اظهارات اخیر بعضی از آقایان فشار به شورای نگهبان است و هیچ گونه وجاهت قانونی ندارد؛ مسوولین نیز در مصاحبه ها و حرف هایشان باید دقت لازم را داشته باشند.
محمد اسماعیلی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس در واکنش به اظهارات رئیس جمهور درباره شورای نگهبان در گفتگو با فرانس24، در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری بسیج گفت: درباره تایید صلاحیت ها طبیعتا در تمامی انتخاباتی که بعد از انقلاب اسلامی  در حوزه ریاست جمهوری و مجلس و خبرگان رهبری در کشور اتفاق افتاده است حرف اول و آخر را شورای نگبان زده است و قطعا از این به بعد هم همین گونه خواهد بود.

وی افزود: اگر آقای رئیس جمهور یا هر کسی دیگر درباره تایید صلاحیت ها مطلبی یا بحثی دارد باید نکات خود را به شورای نگهبان بگوید و شورای نگهبان نیز مطابق قانون اختیاراتی دارد.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: اظهارات اخیر بعضی از آقایان فشار به شورای نگهبان است و هیچ گونه وجاهت قانونی ندارد؛ مسوولین نیز در مصاحبه ها و حرف هایشان باید دقت لازم را داشته باشند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: مسوولین با اظهارات و فشارهایی که به شورای نگهبان وارد می کنند نباید انسجام ملی خدشه دار کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه بعضی از جناح ها خط فشار به شورای نگهبان را دنبال می کند و آقای رئیس جمهور نباید بحث های خود را با شورای نگهبان به صورت مصاحبه با خبرگزاری های خارجی و در خارج از محیط کشور مطرح کند و این کار اشتباه بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید