
به گزارش خبرنگار خبرگزاري بسيج در آذربايجان شرقي، فرمانده سپاه ولايت تبريز در سخناني با اشاره به اهمیت بحث فرهنگی، افزود: در زمان ساخت فضاهاي تجاری و تفریحی و در كنار بررسي ابعاد آن، بعد فرهنگی و تاثیرات آن بر فرهنگ جامعه بايد چندین برابر بررسي شود.
نادر ارسلانی افزود: جامعه ما، جامعه ارزشی است بنابراين باید هر مکانی که ایجاد مي شود، پیوست فرهنگی نیز برای آن مکان تهیه شود.
وی با اشاره به وضعیت «لاله پارک» به عنوان يكي از فضاهاي تجاري- تفريحي، تصريح كرد: لاله پارک گرچه دارای سرمایه آوری خوبی بوده ولی متاسفانه فضای فرهنگی آن در شان شهر اولین ها و اولین پایتخت شیعی نیست.
رئيس شورای شهر تبریز نيز در سخناني برنامه ريزي نداشتن را علت اصلي مشكلات عنوان و بيان كرد: باید تلاش کنیم تا ناهنجاری های موجود حل شود.
شهرام دبیری اذعان كرد: لاله پارک به عنوان نماد مورد توجه قرار گرفته، در حاليكه این ناهنجاری ها، در جامعه نیز مشاهده می شود .
وی خاطر نشان کرد: کار فرهنگی ظرافت خاصی می طلبد که باید كارشناسانه در آن دقت شود.