افشاگری مسعود میرکاظمی از تخلفات دولت یازدهم:

سرنوشت ۶۰۰ هزار میلیارد تومان پول چه شد؟

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: دولت یازدهم تا پایان سال ۹۴ بیش از ۶۰۰ هزار میلیارد تومان منابع در اختیار داشته است. آقای رئیس جمهور و یاران او توضیح دهند که این ۶۰۰ هزار میلیارد تومان را چه کردند
کد خبر: ۸۶۳۸۸۳۶
|
۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۶

به گزارش «خبرگزاری بسیج»  مسعود میرکاظمی عضو کمیسیون انرژی مجلس در خصوص عملکرد اقتصادی دولت یازدهم اظهار کرد: در حال حاضر دولتی بر سر کار آمده که نقد جدی به دولت قبل دارد. دولتمردان قرار بود 100 روز مشکلات اقتصادی را حل کنند ولی در عمل ناکارآمد عمل کرده و توان حل مشکلات مردم را ندارد.

وی افزود: متاسفانه دولتمردان حتی  توان درک مشکلات مردم را ندارد و هرچه جلوتر می رویم به دلیل شکل کابینه ای که تشکیل دادند و اطلاعات غلطی که به جامعه می دهند از مردم فاصله می گیرند. رئیس جمهور، معاون اول و مدیران عالی اجرایی کشور اطلاعات غلطی را می گیرند و به مردم می دهند. البته چند ماهی است هیچ اطلاعاتی را هم نمی دهند.

دولت روحانی در دو سال و نیم 500 هزار میلیارد به آمار نقدینگی اضافه کرده است

وزیر سابق نفت تصریح کرد: در حال حاضر چندین ماه است که آمار رسمی نقدینگی اعلام نمی شود و تنها از اظهار نظر برخی از مسئولان بانک مرکزی می توان دریافت که نقدینگی تا حدود 927 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است، حتی برخی از رقمی در حدود 950 هزار میلیارد نقدینگی سخن به میان می آورند، یعنی دولت یازدهم در این دو سال حدود 500 هزار میلیارد تومان به نقدینگی اضافه کرده است.

میرکاظمی بیان کرد: در حال حاضر چون رشد اقتصادی منفی شده آن را اعلام نمی کنند و رشد اقتصادی که مرکز آمار اعلام کرده به صورت ناقص است و واقعیت ندارد. در زمینه کاهش تورم دولت هنر نکرده است، زیرا دولت کامل بازار را خوابانده است و در این شرایط طبیعی است که تورم کاهش پیدا کند.

وی گفت: درباره دولت قبل هم اعدادی می گویند که اصلا واقعیت نداد، مثلا میگویند دولت گذشته 700 هزار میلیارد تومان اشتغال برای چینی ها ایجاد کرده، در حالی که وقتی در سایت گمرک همین دولت، آمار را بررسی می کند، به عدد 420 هزار میلیارد تومان میرسد. اما بنا بر آمار همچنین دولت روحانی به طور متوسط دو و نیم برابر دولت قبل از چین کالا وارد کرده است .

دولت یازدهم 600 هزار میلیارد از منابع مردم را هدر داد

وزیر اسبق نفت خاطرنشان کرد: دولتمردان اعداد و ارقام خلاف واقعی به مردم می دهند و ابایی از این مسئله ندارند. آقای معاون اول اعلام کرده که دولت گذشته منابعی را که در اختیار داشته چکار کرده است. در حالی که این دولت تا پایان سال 94 بیش از 600 هزار میلیارد تومان منابع در اختیار داشته است. آقای جهانگیری توضیح دهند که این 600 هزار میلیارد تومان را چکار کردند؟ دولت پاسخ دهد 600 هزارمیلیاردتومان منابع بودجه عمومی کجاست ؟ و چگونه هزینه شده است؟

میرکاظمی افزود: این عدد با توجه به ارقام بودجه و برداشتهای دولت از صندوق توسعه ملی و بانک مرکزی به دست آمده است. مثلا یکبار 4.1 میلیارد دلار از صندق توسعه ملی برداشتند که وقتی از آقای وزیر اقتصاد در مجلس سوال شد، ایشان گفتند از خزانه بانک مرکزی برداشت شده در حالی که هم برداشت از صندوق و هم برداشت از بانک مرکزی طبق قانون بودجه سال 92 ممنوع بوده است. حتی تکلیف آن 12 میلیارد دلاری  که آقای صفدر حسینی در خصوص آن به رئیس جمهور نامه نوشت هم مشخص نیست.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: در حال حاضر بعد از اجرای برجام بخشی از کمکهایی که سازمانها و صندوق های بین المللی به کشورمان کرده بودند و در دوران تحریمها به آنها دسترسی نداشتیم، آزاد شده اند اما معلوم نیست که کجا رفته است.

رشد اقتصادی، منفی 3 درصد است

میرکاظمی با اشاره به نقشه دولت برای انتخابات پیش رو به نسیم آنلاین بیان کرد: دولتمردان با اعلام نکردن شاخص های مهم اقتصادی کشور مانند نرخ رشد اقتصادی می خواهند بر انتخابات پیش رو تاثیر گذار باشند. پیش بینی بسیاری از موسسات این است رشد اقتصادی امثال منفی 3 درصد است بنابراین مسئولان بانک مرکزی ساکت هستند و چیزی نمی گویند.

وی با انتقاد از رکود شدید اقتصادی در دو سال و نیم گذشته بیان کرد: در حاضر رکود گسترده ای در جامعه وجود دارد که ناشی از انتظار برای توافق هسته ای است که در دو سال و نیم اخیر اتفاق افتاده است. آقای روحانی روز اول نگفتند اجرای برجام قرار است دو سال و نیم طول بکشد. ابتدا گفتند صد روز، بعد گفتند سه ماه و حالا می بینم که با وعده های مختلف دو و نیم سال اقتصاد ایران معطل کردند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس افزود: برای اینکه حزبشان در انتخابات پیش روی مجلس و ریاست جمهوری سال 96 پیروز شود طوری به جامعه القا کردند که دلار بعد از اجرای برجام قرار است 1000 تومان شود. در حال حاضر دولت آقای روحانی به جای خط قرمز نظام یک خط بنفش که منافع حزبش در آن است را برای خودش ترسیم کرده است.

میرکاظمی خاطرنشان کرد: آقای رئیس جمهور که در دوره مبارزات انتخاباتی اعلام می کردند مردم باید کاهش نرخ تورم را در جیبشان حس کنند امروز پاسخ دهند که آیا کاهش تورم در دو سال و نیم اخیر در زندگی مردم احساس می شود؟ چهار وزیری که به رئیس جمهور نامه نوشتند همان مطالبی رو گفتند که در دو سال و نیم اخیر منتقدین به آقای روحانی می گفتند ولی دولت ایشان به جای اینکه در پاسخ به منتقدین عدد  رقم و استدلال بیاورد مدام به تخریب دولت گذشته می پردازد.

چرا رئیس جمهور مستقیما در انتخابات دخالت می کند؟!

وی با انتقاد از رفتار رئیس جمهور گفت: چرا آقای روحانی می خواهند روی انتخابات پیش روی مجلس و خبرگان تاثیر بگذارند؟ عضو کمیسیون انرژی مجلس افزود: چرا آقای روحانی مستقیما می گویند به اعتدالیون رای دهید و یا در تمام جلسات احزاب مختلف، معاون اول و دیگر معاونین ایشان شرکت می کنند. مگر اینها خودشان مجری انتخابات نیستند؟!

درباره سوئیفت و ال سی به مردم دروغ گفتند

میرکاظمی با انتقاد از بی تاثیر بودن برجام بر اقتصاد کشور عنوان کرد: بعد از برجام هیچ اتفاقی برای اقتصاد کشور نیفتاده است. سوئیفت هنوز باز نشده و امکان بازگشایی ال سی هم وجود ندارد. میزان فروش نفت ما هنوز تغییری نکرده است. پولهای بلوکه شده ما هنوز بازنگشته است. ابتدا گفتند سه روزه سوئیفت را باز می کنند بعد گفتند یک هفته ای و امروز می گویند چهل روزه! معلوم نیست تا چه زمانی قرار است به مردم دروغ بگویند.

منبع: خبرگزاری فارس

ارسال نظرات
آخرین اخبار