۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:20
کد خبر : 8639586
۰۹:۴۹

۱۳۹۴/۱۱/۳۰
فرمانده سپاه کلیبر:

باید معیار ما در زندگی، سبک زندگی اسلامی باشد

خبرگزاري بسيج: فرمانده سپاه کلیبر در همایش خانواده های پاسداران، با تاكيد بر رعايت سبك زندگي اسلامي، گفت: باید معیار ما در زندگی، سبک زندگی اسلامی باشد و از وادادگی و تاثیر غیر منطقی از رفتارها و شئونات رایج ولي غیر دینی پرهیز كرده و از سرزنش ديگران نترسیم.

به گزارش خبرگزاري بسيج در آذربايجان شرقي، حسين حاتمي با بيان اینکه بدون همراهی همسران و خانواده ها، گام گذاشتن در مسیر ماموریت های سخت برای پاسداران دشوار خواهد بود، خاطرنشان كرد: هرکجا مجاهدان فی سبیل الله موفقیت های شایسته به دست آورده اند، همراهی خانواده و تشویق همسران آن ها، عامل موثری بوده است.

وی با اشاره به انتخابات هفتم اسفند و رسالت خانواده های انقلابی، خاطرنشان كرد: بايد با مطالعه شاخص های مد نظر رهبر فرزانه انقلاب و جويا شدن از انسان های مورد وثوق، ضمن کمک به برگزاری پرشور و سالم انتخابات، انتخاب عنصر درستکار و ولایتمدار را فدای ملاحظات سیاسی و جناحی نكنيم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید