۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
18:41
کد خبر : 8641343
۱۶:۰۳

۱۳۹۴/۱۲/۰۳
میرکاظمی در نشست خبری:

دولت با بی تدبیری رکود را تشدید کرد

نماینده مردم تهران در مجلس یکی از مهم ترین نگرانی‌های اصولگرایان را فاصله گرفتن دولتمردان از مردم عنوان کرد و گفت: دولت با بی تدبیری رکود کشور را تشدید کرد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، سیدمسعود میرکاظمی نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در نشست خبری که عصر امروز در خبرگزاری تسنیم برگزار شد،‌ اظهار داشت: آخوندی موقع گرفتن رای اعتماد از مجلس از اتمام مسکن مهر استقبال کرد اما پس آن از با کلماتی همانند «مزخرف» از این پروژه یاد کرد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه یکی از مهمترین نگرانی‌های اصولگرایان را فاصله گرفتن دولتمردان از مردم عنوان کرد.

میرکاظمی همچنین تصریح کرد: هم اکنون دولت خود را صاحب کلید می‌داند اما وعده مسکن اجتماعی چه شد؟ دولت با بی تدبیری رکود کشور را تشدید کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید