فهیمه سلیمانی کارشناس اجتماعی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج گفت: استفاده اعتیادآور از شبکه های اجتماعی علاوه بر اینکه بر سلامت جسم و روح افراد تأثیرات مخربی می گذارد باعث بازماندن از دیگر فعالیت های اجتماعی آنان نیز می شود.
وی با اشاره به پایین آمدن سن استفاده از فضاهای مجازی در کشور افزود: بسیاری از نوجوانان و جوانان درگیر این فضاها شده و خطرات و آسیب های وحشتناکی در انتظار نسل جدید است.
این کارشناس اجتماعی تصریح کرد: متاسفانه در حال حاضر سرگرمی نوجوانان و جوانان چرخیدن در صفحات مجازی شده بسیاری از کانال های فضای مجازی برای این افراد به دلیل نداشتن درک صحیح نامناسب بوده و به مسائل دینی آنها نیز شبهه وارد می شود.
سلیمانی یادآور شد: تسهیل ارتباطات، دریافت سریع اطلاعات و کم هزینه بودن آن از مزیت های شبکه های مجازی به شمار می رود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: خانواده ها باید با کنترل وقت و سرگرمی فرزندان خود آنها را از استفاده دراز مدت از فضای مجازی حفظ کنند.