۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
19:27
کد خبر : 8661043
۱۲:۲۶

۱۳۹۵/۰۱/۲۸
نادری:

امیدوارم با «سیف» برخورد گازانبری نکنند!

فعال رسانه‌ای با اشاره به سخنان سیف در آمریکا گفت: امیدواریم این واقعی گرایی با برخورد گازنبری مسئولان عالی رتبه دولت مواجه نشود تا در آینده مذاکراتی با آمریکایی‌ها داشته باشیم مثل دفعه قبل کلاه سرمان نرود.
به گزارش خبرگزاری بسیج، علی نادری کارشناس سیاسی در تحلیل سفر سیف به آمریکا و اظهارات او درباره برجام گفت: سخنان آقای سیفی در گفت‌وگو با المانیتور و سخنرانی در شورای روابط خارجی آمریکا پس از این مطرح شد که با مقامات آمریکایی جلساتی برگزار کردند.

 

وی افزود: این نشان می‌دهد آقای سیف در آنجا مطالبی شنیده‌اند که توقعاشان از آمریکایی‌ها را برآورده نکرده است.

 

نادری با اشاره به پنهانی‌کاری دولت در 3 سال گذشته اظهار داشت: مسئولان دولتی بالآخره مجبور شدند درباره برجام که با وضعیت فعلی به تعبیر مقام معظم رهبری خسارت محض است موضع‌گیری کنند.

 

وی ادامه داد: این اظهار نظرهای صریح یک نقطه امیدواری است. امیدواریم این واقع‌بینی در بقیه مسئولان هم به وجود بیاید. توضیح دادن واقعیت‌ها به مردم بهتر از این است که با ذوق زدگی دم از پیروزی 3 بر دو یا برداشته شدن یک‌شبه‌ی همه‌ی تحریم‌ها بزنیم.

 

این فعال رسانه‌ای در پایان گفت: امیدواریم این واقع‌گرایی با برخورد گازنبری مسئولان عالی رتبه دولت مواجه نشود تا از این به بعد اگر قرار شد مذاکراتی با آمریکایی‌ها داشته باشیم مثل دفعه قبل کلاه گشادی سرمان نرود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید