رئیس سازمان بسیج فرهنگیان کشور با تبریک سالروز تاسیس سپاه پاسداران و پیشاپیش روز معلم ضمن اشاره به اقدامات دشمنان علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ایجاد انحراف در راه و اهداف امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی گفت: مقام معظم رهبری در خرداد ماه سال گذشته در مراسم سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) با تبیین نقشه دشمن که در صدد ایجاد انحراف در راه و اهداف امام است ، سیرت انقلاب اسلامی را برای مردم تشریح کردند.
دکتر رمضانیان در توضیح اصول ومبانی که انقلاب اسلامی بر پایه آن شکل گرفت و به پیروزی رسید افزود: اصول و مبانی انقلاب اسلامی همان حمایت از مستضعفین و مقابله با مستکبران است.
وی در ادامه با اشاره به بیانان مقام معظم رهبری در حرم رضوی و پیام نوروزی ایشان در سال جدیدتصریح کرد: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری مساله مهم امروز کشور، موضوع اقتصاد مقاومتی است و جمهوری اسلامی ایران باید این مساله را همانند سایر مسائل و مشکلات کشور رفع نماید.
رئیس سازمان بسیج فرهنگیان کشور در ادامه عنوان نمود: دشمن با ارائه دو راه حل یعنی تحمل در مقابل تحریم و فشار علیه کشورمان یا تسلیم در برابر آنان، بدنبال القا نمودن این طرز تفکر است که هیچ راهی به جز این دوراه برای کشور وجود ندارد ،که مقام معظم رهبری در همین راستا راه سومی را که برای مقابله با تحریم وهم عدم تسلیم در برابر دشمنان است را پیشنهاد دادن که این راه سوم، همان اقدام و عمل در موضوع اقتصادمقاومتی می باشد.
دکتر رمضانیان در ادامه با اهمیت برشمردن موضوع اقتصاد مقاومتی به عنوان یک مساله مهم کشور در حال حاضر افزود: مساله اقتصاد مقاومتی هم نیاز به همت همگانی و هم تکیه به توانایی های داخلی کشور دارد.
وی در ادامه بااشاره به سختی های عملیات فتح المبین در دوران دفاع مقدس خاطر نشان کرد: در عملیات فتح المبین وقتی نیروها از شهرهای مختلف به منطقه آمدند نه تنها سلاح نداشتیم بلکه لباس و کفش رزمی هم نداشتیم ،با همان وضعی که رزمندگان از خانه آمده بودند به عملیات میرفتند و شما دیدید با همان وضعیت ما به پیروزی رسیدیم و امروز صاحب تکنولوژی و صنعت هستیم، امروز صنعت موشکی جمهوری اسلامی ایران برای دشمنان یک خطر است و با توصیه دین خودمان راه ما راه مقاومت و پایداری است.
دکتر رمضانیان رئیس سازمان بسیج فرهنگیان کشورعنوان نمود: امروز راه حل علاج مشکلات کشور در اقتصاد مقاومتی است و باید کسانی که عهده دار این مساله هستند خود ایمان و اعتقاد واقعی داشته باشند.
وی در پایان با اشاره به صرف هزینه های بسیار بالا توسط برخی از نمایندگان و نقش دشمن در انتخابات کشور افزود: باید امروزهمه ما با توجه به توان خودمان در جامعه نقش روشنگری را ایفا کنیم ،امروز مساله حزب یا گروه خاصی مطرح نیست ّمساله حفظ نظام و کشور است.