
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، حسین نجیب زاده افزود: معلم و استاد نمی تواند نسبت به اخلاق و رفتار خود آزاد و بی تفاوت باشد چراکه محدوده اخلاقیات معلم فراتر از خود وی بوده و در کنار مسئولیت خود، مسئولیت تعدادی از انسانهای معصوم را نیز به عهده گرفته است.
وی تاکید کرد: اگر معلم خوب، درست و با تدبير عمل کند، من مشکلات جامعه حل ميشود.
نجیب زاده با اشاره به اینکه معلّم تنها فرد ذیصلاح و مؤثری است که می تواند همة ارزش های اجتماعی و سنتی مورد احترام را به نسلی دیگر بشناساند، خاطرنشان کرد: انتقال ارزش های فرهنگی و اصول اخلاقی جامعه به کودکان و جوانان موجب پایدار ماندن و حفظ آن خواهد بود.
وی با اشاره به وظایف معلمان، بیان داشت: اجتماع نیازمند به افراد منتقد و مبتکر نیز هست که بتواند با کشف و اختراع های جدید، موجب تحولات تازه و مفید اجتماعی شود که آماده کردن و تربیت مغزهای نوآور و افراد روشنفکر از وظایف اصلی معلمان است.