۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:26
کد خبر : 8673672
۱۶:۱۰

۱۳۹۵/۰۲/۲۰

جشن تکلیف، مقابله آشکار با جنگ نرم

خبرگزاری بسیج: مدیر نظارت و تائید صلاحیت سازمان بسیج شهرداری تبریز در آئین جشن تکلیف نونهالان در بوستان قرآن این کلانشهر، گفت: برگزاری جشن تکلیف برای دانش‌آموزان، مقابله صریح و آشکار با جنگ نرم دشمنان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، حجت الاسلام سید یعقوب موسوی افزود: دشمنان دوست ندارند مراسم جشن تکلیف و عبادت برای دانش‌آموزان برگزار شود چراکه این عمل دشمنان را در رسیدن به اهداف خود ناکام می گذارد.

وی خاطرنشان کرد: جشن تکلیف، از روش‌های است که پاسخ مثبت و مؤثری به حالات و عواطف درونی نوجوانان داده و بر شخصیت پاک و پر انرژی جوانان، صحّه می‌گذارد و آن ها را در قبول مسئولیت‌های دینی و انسانی، مستعد و پرتوان می کند.


حجت الاسلام موسوی تاکید کرد: سن تكليف براي دختران و پسران نبايد آغاز نماز خواندن، روزه گرفتن و يا رعايت حجاب و حريم بين محرم و نامحرم باشد بلكه اين سن زماني است كه حالت رسميت به اين پايبندي‌ها داده مي‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید