۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:51
کد خبر : 8677569
۱۱:۰۵

۱۳۹۵/۰۲/۲۷

غیرت شهدا و جوانان عامل امنیت نظام است

خبرگزاری بسیج: پدر شهید صادق عدالت اکبری در جمع بسیجیان سپاه غدیر تبریز در حسینیه این ناحیه، گفت: غیرت شهدا و جوانان عامل امنیت کشورمان جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، رضا اکبری افزود: مقام همسران و مادران شهید والاست چراکه با تربیت و رسالت زینب گونه خود موجب به ثمر رسیدن خون شهید می شوند.

وی از خصوصیات شهید به تکلیف گرا بودن او اشاره و بیان کرد: شهید با عمل به تکلیف خود، امنیت و شادی دل رهبر را مهم تر از جان خود می دانست.

اکبری با اشاره به رشادت های شهید از مجروحیت و از جانگذشتگی وی در دوران فتنه 88، اظهار داشت: شهید حتی اجازه نداد عمل جراحی دستش از جیب بیت المال باشد و با اینکه هزینه او در کمیسیون هم تائید شده بود همه مخارج بیمارستان را به حساب سپاه واریز کرد.

وی با اشاره به اینکه صادق ما را روسفید کرد، ادامه داد: صادق با شهادت خود ما را شرمنده دوست و دشمن نکرد و اجر، پاداش و آرزوی خود که همان شهادت بودرا از سید الشهدا(ع) گرفت.

آیین گرامیداشت شهید صادق عدالت اکبری از شهدای مدافع حرم در حسینیه سپاه غدیر تبریز با حضور بسیجیان و مسئولان این ناحیه برگزار شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید