
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، حجت الاسلام احمد حمیدی با بیان اینکه راه و جاده، خیابان ها و علایم راهنمایی رانندگی عامل اصلی ترافیک نیست، اظهار داشت: عامل اصلی معضل ترافیک انسانی است و خود انسان ها هستند که با به وجود آوردن ترافیک، منجر به ناراحتی های روحی و روانی و هدررفت وقت مردم و تصادفات جاده ای می شوند.
وی با اذعان به اینکه انسان ها رفتار مسئولانه ندارند، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم مشکل ترافیک را در جامعه و شهرمان که از تمدن و فرهنگ والایی برخوردار است، حل کنیم باید همه نهادها و انسان ها دست به دست هم داده و برای فرهنگ سازی آن تلاش کنند.
حمیدی آموزش در این زمینه را تاثیرگذار خواند و افزود: باید این آموزش ها از مهدکودک ها آغاز شده و به فرزندان خود، اصول راهنمایی و رانندگی و امور شهری را آموزش دهیم.
وی ادامه داد: آموزش بهتر است با زبان هنر که زیباترین و تاثیرگذارترین زبان بین المللی است، صورت گیرد.
معاون فرهنگی- اجتماعی شهرداری تبریز با اشاره به 830 اثر ارسالی به این جشنواره، جشنواره بین المللی کارتون شهر تبریز را از پرطرفدارترین جشنواره سازمان فرهنگی هنری دانست که می تواند در آموزش اخلاق شهروندی به عنوان یکی از توصیه های دین اسلام، کمک کند.
جشنواره بین المللی کارتون شهر تبریز، شامگاه امروز با معرفی نفرات برگزیده رده های سنی مختلف، در تالار اندیشه ائل گلی تبریز به کار خود پایان داد.