۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:24
کد خبر : 8682063
۰۹:۱۵

۱۳۹۵/۰۳/۰۴
تحلیل شخصیت حضرت فاطمه(س) در یک کتاب

«فاطمه‌شناسی» به بازار کتاب‌های دینی رسید

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدصالح موسوی، چهارمین جلد از مجموعه کتاب‌های تحقیق و تحلیل درباره شخصیت ائمه اطهار را به بررسی وجوه شخصیتی حضرت فاطمه (س) اختصاص داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، «فاطمه‌شناسی؛ تحقیق و تحلیل درباره شخصیت ام‌الائمه حضرت فاطمه زهرا (س)» عنوان کتابی است که حجت‌الاسلام محمدصالح موسوی آن را به رشته تحریر درآورده است. 

 

موسوی در بخشی از کتاب خود نوشته است:‌ «در روایات اهل‌بیت (ع) وارد شده است، ساکنان بهشت و قدسیان عوالم بالا که جملگی اعم از مکین و مکان غرق بهجت و نورند ناگهان ملاحظه می‌کنند نور فوق‌العاده‌ای آن عوالم نور را روشن‌تر کرد، وقتی که از علت تفحص می‌کنند، هاتفی اعلام می‌کند این نور مضاعف در اثر تبسمی است که حضرت سیدالاوصیا علی و حضرت سیده‌نساء‌العالمین، فاطمه در قصر خود داشتند.»
 
نویسنده، کتاب «فاطمه‌شناسی» را در 10 درس تالیف کرده است. در درس نخست، به شیعیان حضرت فاطمه (س) بشارت داده است که از عذاب دوزخ درامانند. درس دوم با عنوان «نور حضرت فاطمه (س) شعله‌ای از نور عظمت خداوند متعال و ائمه» نام دارد.
 
«حضرت فاطمه (س) لیله‌القدر است»، «حضرت زهرا (س) مظهر عالی‌ترین انفاق کننده در راه خدای تعالی و ...» عناوین درس‌های سوم و چهارم از این اثر است. خوانندگان در ادامه می‌توانند در درس پنجم مطالبی را با عنوان «رسول‌الله (ص): دخترم تو مرا با جمله «ای پدر» خطاب کن که...» مطالعه کنند.
 
«رسول‌الله: حضرت فاطمه (س) تجسم تمامی حسن کمالات است»، «حضرت فاطمه (س) رهبر راهیان هدایت و ساکنان بهشت است» و «خدای تعالی زمین را مهریه سده‌النساء العالمین قرار داد» عناوین درس‌های ششم تا هشتم این اثر است.
 
علاقه‌مندان در ادامه مطالعه این کتاب نکات و پیام‌هایی را در درس‌های نهم و دهم با عناوین «خداوند متعال حضرت فاطمه (س) را برگزید و از طاهرین قرار داد و ...» و «حضرت فاطمه (س) راضی و تسلیم خدای تعالی بود» از نظر می‌گذرانند.
 
«فاطمه‌شناسی؛ تحقیق و تحلیل درباره شخصیت ام‌الائمه حضرت فاطمه زهرا (س)»، در 230 صفحه، شمارگان هزار نسخه، به بهای هشت هزار تومان از سوی انتشارات «رسالت یعقوبی» منتشر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید