۱۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 08 June 2025
14:50
کد خبر : 8686017
۱۳:۵۳

۱۳۹۵/۰۳/۱۰
نماینده مجلس نهم در گفتگو با «بسیج»:

خبر شلاق خوردن کارگران معدن مرا شوکه کرد

علیرضا خسروی گفت: خبر شلاق خوردن کارگران را دیدم شوکه شدم، پاسخ مطالبه بخش کارگری شلاق خوردن نیست؛ در قانون نوع رسیدگی مشخص شده است.

علیرضا خسروی نماینده مجلس نهم در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، با اشاره به مسوولین و دولتمردانی که ادعای حقوق کارگری دارند در برابر مطالبات کارگری شلاق زدند اظهار داشت: خبر شلاق خوردن کارگران را دیدم شوکه شدم؛ پاسخ مطالبه بخش کارگری شلاق خوردن نیست؛ در قانون نوع رسیدگی مشخص شده است .

وی با بیان اینکه تجمع برای دریافت مطالبات قانونی است افزود:  در قانون داریم که برای دریافت یک سری مطالبات، تجمع اعتراض آمیز طبق حق قانونی وجود دارد و در تمام دنیا مرسوم است ؛ شاید شیطنت رسانه ای باشد ظاهر قضیه این تفاق نباشد و باید بررسی کرد.

خسروی افزود: حق کارگر است که حرف خودش را به مسئولین برساند اما به صورت قانونی و موارد مشابه تجمعات اعتراض آمیز را داشته ایم اعم از مسکن مهر، کارگران فولاد، معلمان پیش دبستانی که مقابل مجلس می آمدند و با تجمع رایزنی مربوطه را انجام می دادند .

وی در خاتمه اذعان داشت:  گرفتن مطالبات، حق قانونی است نباید در مواجه با مطالبات برخوردهایی چون شلاق داشته باشیم که ضربه زیادی به نظام جمهوری اسلامی وارد می کند  این ترس و وحشت ضربه بسیار زیادی به دموکراسی می زند و ضررش بیش از منفعت است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید