۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
09:34
کد خبر : 8686160
۱۶:۰۳

۱۳۹۵/۰۳/۱۰
جهاد گر ماهنشانی:

اردوهای جهادی فرهنگ کار و تلاش را نهادینه می کند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، جهاد گر ماهنشانی گفت: اردوهای جهادی که رسم مردانگی را یادآوری می کند هم درتقویت خودسازی جهادگر و هم در سازندگی مناطق محروم موثر است.

مجید محمدی افزود: همیشه دوست داشتم به انقلابم و سرزمین اسلامیم مثل شهدا و رزمندگان خدمتی کرده باشم که با آشنایی بسیج سازندگی ارزش کار گروه های جهادی که کمتر از جهاد رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس نیست در اردوهای جهادی ثبت نام کردم و با اعزام به مناطق محروم و خدمت به همنوعان احساس مردانگی می کنم.

وی اظهار داشت: با هدف خاصی وارد گروه های جهادی شدم آن هم خودسازی، ساخته شدن هست چه برای خود بسازیم و چه برای محرومان، عمده ترین هدف من صرف اینکه در یک منطقه برخی از نیازهای مردم را برطرف می کنیم، عمق حرکت جهادی را روشن نمی‌سازیم ، بلکه باید طوری رفتار کنیم که به جای متوقع کردن افراد روستا از این گروه‌ها، فرهنگ کار و تلاش به مناطق محروم تزریق شود.

جهادگر ماهنشانی گفت: در مناطق محروم جوان هایی هستند که می توانند به مناطق خود خدمت کنند و از تجارب و سواد خود برای خدمت به مردم منطقه استفاده کنند ما سعی می کنیم جوانان منطقه را به شور بیاوریم و ضمن مشارکت در خدمات رسانی انگیزه و اراده آنها را برای فعالیت های اقتصادی، فرهنگی و … برانگیزیم.

محمدی خاطر نشان کرد: با شناسایی ظرفیت های منطقه جوانان بیکار را برای ایجاد کارهای حتی کوچک تشویق می کنیم و در راستای اقتصاد مقاومتی مشاوره و راهنمایی هایی را ارائه می دهیم.

وی افزود: محرومیت‌زدایی از مناطق کم‌برخوردار، مرتفع کردن مشکلات، ایجاد روحیه جهادگری و همچنین آشنایی با مشکلات موجود در مناطق کم برخوردار از اهداف اجرای طرح‌های جهادی است.

جهاد گر ماهنشانی گفت: حضور جوانان دانشجو، پزشکان، معلمان و طلاب در مناطق محروم به نوعی انگیزه درس خواندن و تحصیل و تهذیب را در بین دانش آموزان و جوانان مناطق محروم بر می انگیزد چرا که وقتی این جوانان جهاد گران را مشاهده می کنند در می یابند که این روستا احتیاج به پزشک، طلاب، معلم دارد و باید تلاش کنند تا یه روزی در منطقه خود به مردم خدمت کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید