۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
03:35
کد خبر : 8689113
۱۲:۲۶

۱۳۹۵/۰۳/۱۶
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان:

امام خمینی(ره) غرب را عاجز و عربها را انگشت به دهان گذاشت

امام خمینی(ره) با سخنانش غرب را عاجز کرد و شرق را متحیر و عربها را انگشت به دهان گذاشت و همه عالم را مشغول به خود کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان به مناسبت گرامیداشت بیست و هفتمین سالگرد رحلت حضرت امام خمینی در جمع کارکنان تیپ 36 انصارالمهدی(عج) گفت: یکی از ویژگیهای بارز حضرت امام خمینی(ره) ارتباط با خدا و انقلابی بودن آن امام بزرگوار بود .

حجت‌الاسلام علی متین افزود: به نظر سیاستمداران غربی، امام خمینی(ره) با سخنانش غرب را عاجز کرد و شرق را متحیر و عربها را انگشت به دهان گذاشت و همه عالم را مشغول به خود کرد.

وی در ادامه اظهار داشت: امام بزرگوار یک فیلسوف، سیاستمدار و یک انقلابی تمام به معنا و عالم به همچیز بود و همه این صفات بارز بود که همه در کنار عالم آن امام همام را در کل عالم محبوب همه جهان عالم کرد که در یک جمله کوتاه همه معادلات عالم را به هم می ریخت.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: بعد از رحلت امام (ره) بود که مجلس خبرگان بلافاصله در عرض چند ساعت یک خلف صالح را جانشین انتخاب کردند که واقعاً یک انتخاب اصلح و درست بود و ایشان بنا به گفته شهید مطهری که گفتند حضرت امام صبحها اعلامیه می دهد و یک سره غوغا می کند و همه عالم را به هم می ریخت و حتی در مورد فتوای امام در مورد سلمان رشدی که فرمودند : این سلمان رشدی را در هر جای عالم پیدا کردید بکشید و هر کس در این راه کشته شود شهید محسوب می شود .

حجت‌الاسلام علی متین با اشاره به زمان بستری امام در بیمارستان تصریح کرد: در آن زمان آن همه جوان با توجه به علاقه و فداکاری خود به امام در جلو بیمارستان جمع شده بودند و حاضر بودند برای امام فداکاری کنند و امام بزرگوار در همه شبها با توجه به گفته قرآن کریم (( قم الیل الا قلیلاً و رتل القرآن ترتیلاً : که به پیامبر(ص) که در شبها عبادت کن و بعد قرآن بخوان حضرت امام (ره) هم عبادت می¬کرد و هم قرآن می خواند و هم گریه طولانی می¬کرد و حتی به گفته فرزندش سید احمد که گفت امام در آخرین سال ماه مبارک رمضان بیشتر گریه می کردند .

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان زنجان در پایان در مراسم سالگرد ارتحال امام گفت: امام (ره) فرمود من انقلاب کردم و شما هم بروید و کشور را اداره کنید و بعد از امام حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) در انتخاب رهبری گفت من نمی خواهم رهبر شوم ولی حالا که مرا به عنوان رهبر انتخاب کردید محکم تا آخر می ایستم و راه امام و شهداء را ادامه می دهم و حضرت امام چون اتصال به خدا داشت از هیچ چیز و هیچ کس هیچ گونه ترسی نداشت و روحیه انقلابی داشت و ما هم باید الان در جامعه باید روحیه انقلابی داشته باشیم تا بتوانیم در همه کارها بدون هیچ واهمه ای راه خود را ادامه دهیم.

گفتنی است، مراسم ارتحال امام با مداحی مرتضی حیدری از مادحین شهر زنجان پایان پذیرفت.


امام خمینی(ره) با سخنانش غرب را عاجز، شرق را متحیر و عربها را انگشت به دهان گذاشت

امام خمینی(ره) با سخنانش غرب را عاجز، شرق را متحیر و عربها را انگشت به دهان گذاشت

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید