لاله افتخاری، نماینده مجلس نهم شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج با اشاره به ثبت نام تنها سه نماینده در کمیسیون فرهنگی مجلس دهم گفت: حضور کمرنگ نمایندگان مجلس در کمیسیون فرهنگی نشان از نبود تخصص فرهنگی در بین نمایندگان است.این درحالی است که حوزه فرهنگ بسیار گسترده و مهم است.
وی افزود: کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی وظیفه نظارت بر فعالیت های دستگاه های مهم همچون صدا و سیما، حوزه های علمیه، مطبوعات، جوانان، زنان، خانواده و... را دارد.
افتخاری تصریح کرد: حضور کمرنگ نمایندگان مجلس در کمیسیون فرهنگی با توجه به حساسیت و گستردگی این حوزه نشان از مظلومیت فرهنگی دارد.
وی خاطرنشان کرد: اگر مقام معظم رهبری از ولنگاری فرهنگی صحبت می کنند انتظار است تا نمایندگان مجلس بیشتر به این حوزه توجه و بازنگری داشته باشند.