۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
01:53
کد خبر : 8699756
۱۹:۵۵

۱۳۹۵/۰۴/۰۲

تامین مصالح پروژه های عمرانی در گیلان

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به حجم بالای پروژه ها در استان گفت: بیشتر مصالح پروژه های عمرانی در استان تامین می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از گیلان، منتظری در نشست با اعضای سازمان نظام مهندسی معدن،بهره برداران و تشکل های معدنی استان که در سالن اجتماعات پارک علم و فناوری برگزار شد با اشاره به وضعیت معادن استان اظهار کرد: گیلان یکصد معدن دارای پروانه دارد.

وی با بیان اینکه 300 معدن در استان دارای پروانه برداشت موقت است گفت: در این معادن شن، ماسه و مصالح ساختمانی استخراج می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به حجم بالای پروژه ها در استان گفت: بیشتر مصالح پروژه های عمرانی در استان تامین می شود.

منتظری بر نظارت بیشتر در راستای برداشت بی‌رویه از معادن شن و ماسه در استان، تاکید کرد: تقاضا داریم تا نظارت در استان های شمالی به صورت دیگری پیگیری شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: پرداخت حقوق مسئولان فنی معادن باید به گونه ای باشد که با سازمان نظام مهندسی معدن در ارتباط باشد و کمتر از بهره بردار حقوق دریافت شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید