۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
06:05
کد خبر : 8700335
۱۹:۰۸

۱۳۹۵/۰۴/۰۴
امام جمعه شبستر:

باید با حقوق های نجومی با قاطعیت اسلامی برخورد شود

خبرگزاری بسیج: امام جمعه شبستر در خطبه های نمازجمعه این هفته با اشاره به حقوق های نجومی برخی مدیران کشور گفت: برخی از مردم در سفره خود نان ندارند افظار کنند در حالی که برخی آقایان حقوق های نجومی دریافت می کنند و این ضد عدالت اسلامی است که باید با افراد متخلف با قاطعیت دینی و اسلامی برخورد شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، حجت الاسلام محمدزاده با گرامیداشت هفته قوه قضائیه و تبریک این هفته افزود: وجود قوه قضائیه موجب آرامش، امنیت و تعالی جامعه اسلامی می شود و این قوه وظیفه اجرای عدالت اسلامی در جامعه را عهده دار است و باید مردم عدالت اسلامی را در همه عرصه ها مشاهده کنند.

وی ادامه داد: باید قوه قضائیه را آنچنان سالم نگه داریم که همیشه مورد غضب استکبار و مستکبرین قرار گیرد و قضاوت باید بدون ملاحظات و مسائل غیر اسلامی انجام شود تا پاک و مقتدر بماند همچنان که شهید بهشتی با اندیشه مبارزه با آمریکا در مقابل استکبار و فکرهای پلیدشان ایستاد.

حجت الاسلام محمدزاده با تاکید بر اهمیت حمایت از مدافعان حرم و جبهه مقاومت اسلامی از مردم خواست تا در شب های قدر به خصوص شب ۲۱ ماه م رمضان حمایت های مالی خود را به ستاد پشتیبانی از مدافعان حرم شبستر تحویل دهند.

وی در ادامه بیان کرد: در وضعیت کنونی همه دشمنان خارجی و داخلی و فتنه گران بدانند که نظام جمهوری اسلامی بر پایه اسلام و قرآن بوده و حق است و پیوند امت اسلامی با اسلام، قرآن، اهل بیت، شهدا و رهبری ناگسستنی است و در جامعه امروزی نیز دشمنان از حضور، بصیرت و آگاهی مردم احساس نگرانی و ترس دارند .

امام جمعه شبستر در بخش دیگر سخنان خود تصمیم حکام ظالم بحرین در خصوص سلب تابعیت شیخ عیسی قاسم را محکوم کرده و عنوان کرد: مردم بحرین پروانه وار به دور منزل شیخ عیسی قاسم جمع شده و اعلام می کنند که اجازه نمی دهیم دشمنان در رابطه با رهبریت دینی، ستمگرانه برخورد کنند.

وی اضافه کرد: مسلمانان باید در سراسر دنیا آزادانه زندگی کنند و دشمنان نیز بدانند که مسلمانان اجازه نمی دهندبه حریم شیعه، اسلام و روحانیت تجاوز شود.

محمدزاده با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی قدس گفت: وظیفه همه مسلمانان جهان و بشریت، مبارزه با استکبار، ظلم و ستمگران است و راهپیمایی روز قدس امسال باید پرشورتر از گذشته برگزار شود چراکه دشمن خیال می کند با مسئله برجام، حال و هوای انقلابی مردم ایران اسلامی تغییر کرده است و با حضور در این راهپیمایی اعلام می کنیم که ما همان امت انقلابی هستیم که پای انقلاب اسلامی و در حمایت از دستورات ولی فقیه تا آخرین نفس و آخرین نفر، ایستاده ایم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید