به گزارش سرویس راهیان نور خبرگزاری بسیج، مهدی دیابی با اعلام این خبر اظهار کرد: شهادت این شهید در پیشانی محور مقاومت و در پاسداری از حرم حضرت زینب(س) آنهم در آستانه روز جهانی قدس نشان از ایستادگی خط سرخ مقاومت در مقابل دشمنان اسلام عزیز و خصوصا صهیونیستها و اربابان آنها دارد.
وی با بیان اینکه این شهید نورالله فخری نام دارد، اظهار کرد:این شهید حرم زینب(س) عضو تیپ فاطمیون بوده و در عملیات مستشاری در حومه حلب به درجه رفیع شهادت نائل شده است.
معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه قائم آلمحمد(عج) استان سمنان با بیان اینکه هنوز پیکر مطهر این شهید به ایران اسلامی منتقل نشده است،خاطرنشان کرد: پس از انتقال پیکر مطهر این شهید، اخبار مربوط به استقبال، وداع، تشییع، خاکسپاری و گرامیداشت این شهید اعلام خواهد شد.
منبع:ایسنا