سید احسان قاضی زاده هاشمی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج در پاسخ به سوال مسئول برخورد با ولنگاری اخلاقی و فرهنگی تورهای گردشگردی کیست؟ گفت: مهم ترین عامل نظارت بر گروه های گردشگری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری است.
وی افزود: این سازمان در واقع باید یک نظارت بیشتر بر شرکت ها و تورهای گردشگری داشته باشد.
قاضی زاده گفت: بیشتر نظارت های سازمان گردشگری در حوزه مالی و اقتصادی است اما نظارت های فرهنگی هم در حیطه اختیارات سازمان فرهنگی؛ گردشگری و صنایع دستی است.
وی در مورد اوضاع وخیم فرهنگی کشور و عملکرد مسئولان در این حوزه تصریح کرد: موضوع ولنگاری فرهنگی و اقدامات انجام شده برای مقابله با آن مناسب یک کشور اسلامی و ایدئولوژیک نیست. برخورد با ولنگاری فرهنگی صرفا نظارتی نیست و باید با تقویت مسائل فرهنگی، ایجابی عمل کرد.
قاضی زاده عنوان کرد: لذا در این موضوع هم باید کار فرهنگی کرد و هم باید ساختار ایجابی را به خصوص در وزارت آموزش و پرورش دنبال کرد.
وی خاطرنشان کرد: مهم ترین مانع برای توقف ولنگاری فرهنگی نظام آموزش و پرورش کشور ما است که باید بتواند با کارهای آموزشی و آموزش نظام خانواده نقش پیشتازانه ایفا کند.