۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
06:15
کد خبر : 8707315
۰۷:۳۰

۱۳۹۵/۰۴/۱۹

۶۲ میلیون دلار کالا از گمرکات استان فارس صادر شد

مدیرکل گمرک استان فارس از صادرات بیش از ۶۲ میلیون دلار کالا از گمرکات این استان به خارج از کشور خبر داد.

سکینه سیاحی با بیان اینکه در فصل بهار 222 هزار و 853 تن کالا به ارزش 62 میلیون و 623 هزار و 391 دلار از طریق گمرکات استان فارس به خارج از کشور صادر شده است اظهار داشت: این کالاها به 42 کشور از جمله عراق، افغانستان، کویت، امارات متحده عربی، قطر، آلمان،  ترکمنستان، پاکستان، اتریش و عمان صادر شده است.

وی عنوان کرد: لبنیات، سولفاتوی  آمونیوم و نیترات آمونیوم، سیمان، شیره و عصاره شیرین بیان، رب گوجه فرنگی، دستگاه‌های مبدل حرارتی، فرش و سایر کف‌پوشها، میوه‌های سخت پوست، مصنوعات از چدن، آهن یا فولاد و پودر قالبگیری از رزین‌های اوره تیک عمده محصولاتی بوده که بیشترین حجم صادرات را به خود اختصاص داده است.

مدیرکل گمرک استان فارس با بیان اینکه در فصل بهار محصولات لبنی از لحاظ وزن و ارزش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ترتیب 47 و 217 درصد افزایش داشته است گفت: کیفیت محصول و بازاریابی مناسب تجار استان فارس از جمله دلایل افزایش صادرات این محصولات است.

وی با بیان اینکه در فصل بهار 4 هزار و 373 تن کالا به ارزش 19 میلیون و 301 هزار و 187 دلار از طریق گمرک استان فارس وارد کشور شده است افزود: این میزان واردات در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از نظر وزن و ارزش به ترتیب 59 و 25 درصد کاهش داشته است.

سیاحی درباره تعداد مسافران ورودی از طریق مرز هوایی استان فارس نیز گفت: در فصل بهار در مجموع 84 هزار و 52 نفر از طریق مرز هوایی این استان به کشور وارد شده‌اند که 66 هزار و 990 نفر از آنها ایرانی و 17 هزار و 62  نفر گردشگر خارجی بوده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: در این مدت تعداد 81 هزار و 82 مسافر نیز از طریق مرز هوایی استان فارس از کشور خارج شده‌اند که 66 هزار و 584 نفر از آنها ایرانی و 14 هزار و 498 نفر مسافر خارجی بوده‌اند.

مدیرکل گمرک استان فارس اظهار داشت: در فصل بهار مردم استان فارس 3 هزار و 195 بسته کالاهای هدیه و سوغاتی به ارزش 18 هزار دلار از طریق گمرکات این استان دریافت و یک هزار و 624 بسته کالا به ارزش 106 هزار و 404 دلار نیز به خارج ارسال کردند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید