۲۷ / تير / ۱۴۰۴ - 18 July 2025
10:19
کد خبر : 8707806
۱۵:۳۰

۱۳۹۵/۰۴/۱۹
واکنش نماینده مجلس به وضعیت بدحجابی جامعه در گفتگو با «بسیج»:

نتیجه انفعال مسئولان ترویج بی بندوباری و بی حجابی است

جعفر پور گفت: اگر مسئولان منفعل باشند و مبنای فکری شان بر این باشد که دیگر کاری نمی شود انجام داد و جامعه به جایی رسیده که امکان مدیریت وجود ندارد بر ترویج بی بندو باری و بدحجابی دامن می زنند و باعث می شود در محیط های کاری و فرهنگی و هم در برنامه هایی که از سوی آنها اجرا می شود ملاحظات و پوشش های مناسب و همچنین ارتباطات عفیفانه که باید بین مردان و زنان رعایت شود، از بین می رود.

جمشید جعفرپور، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج با اشاره به اوضاع وخیم بدحجابی و عدم رسیدگی مسئولین فرهنگی به این موضوع گفت: مسأله تقویت عفاف و حجاب جزء اصول و ارزش های انقلاب اسلامی ایران است.

وی افزود: یکی از معیارهایی که می توانیم توفیقات نظام جمهوری اسلامی ایران را با آن اندازه بگیریم میزان پیشرفت ما در همین موضوع است.

جعفرپور عنوان کرد: البته این دومقوله یعنی عفاف و حجاب را باید ازهم تفکیک بکنیم؛ بر همین اساس عفاف یک موضوع درونی است و نشان از تمایل و رغبت فردی به پاک بودن و در چاچوب قواعد دینی و انسانی تعریف می شود.

وی تصریح کرد: حجاب اما چهره بیرونی عفاف است البته شکل کامل و تکامل یافته اش زمانی رخ می دهد که هم عفاف و هم حجاب در کنار یکدیگر وجود داشته باشد. ما معمولا در برآوردهایمان به جنبه بیرونی که قابل مشاهده است توجه می کنیم و بر آن مبنا قضاوت می کنیم.

نماینده مردم لارستان، خنج و گراش در مجلس اظهار کرد: واقعیت قضیه این است که اگر ما بخواهیم بر مبنای حجاب و پوشش مناسب برای افراد جامعه و به ویژه بانوان جامعه قضاوت بکینم برآوردها و مشاهدات نشان می دهد در این زمینه از توفیقات بالایی برخوردار نبوده ایم و هرچه پیش می رویم متأسفانه از میزان پوشش های مناسب کاسته می شود و مدل ها و الگوهای غربی درحال گسترش و ترویج و تعمیق هستند.

وی عنوان کرد: بخشی از مسئولیت مقابله با بدحجابی با مسئولین رسمی فرهنگی کشور است؛ مسئولان باید وظایف خود را در این موضوع انجام دهند و هیچ گونه بی تفاوتی و بی توجهی از آنها پذیرفته نیست.

جعفرپور اظهار کرد: مسئولان در تمام برنامه ریزی هایی که برای زیرمجموعه های فرهنگی خود انجام می دهند اگر نشان دهند که به مسأله عفاف و حجاب اعتنا دارند و برایشان مهم است قطعا می تواند تأثیرات مهمی داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: اگر مسئولان منفعل باشند و مبنای فکری شان بر این باشد که دیگر کاری نمی شود انجام داد و جامعه به جایی رسیده که امکان مدیریت وجود ندارد بر ترویج بی بندو باری و بدحجابی دامن می زنند و باعث می شود در محیط های کاری و فرهنگی و هم در برنامه هایی که از سوی آنها اجرا می شود ملاحظات و پوشش های مناسب و همچنین ارتباطات عفیفانه که باید بین مردان و زنان رعایت شود، از بین می رود.

جعفر پور افزود: متأسفانه برخی از مسئولین فرهنگی ما منفعل و واداده عمل می کنند و حاضر نیستند از ترس اینکه مبادا در میان یک جمع متحجر معرفی شوند منویات و مواضع درست و صحیح و قابل دفاع را در حجاب و پوشش اعلام کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید