۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
14:33
کد خبر : 8709243
۱۴:۰۷

۱۳۹۵/۰۴/۲۱
کارشناس هواشناسی:

نفوذ هوای خنک به نوار شمالی کشور از امشب

کارشناس هواشناسی با بیان اینکه از امشب نفوذ هوای خنک را به نوار شمالی کشور داریم، گفت: بارش‌ها و کاهش دما برای امشب و فردا در استان‌های گیلان، گلستان و مازندران پیش‌بینی می‌شود.
به گزارش خبرگزاری بسیج، مرتضی ضرابی افزود: برای‌ امروز اردبیل، آذربایجان غربی و شرقی بارندگی پراکنده همراه با رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه از امشب نفوذ هوای خنک را به نوار شمالی کشور داریم، گفت: بارش‌ها و کاهش دما برای امشب و فردا در استان‌های گیلان، گلستان و مازندران پیش‌بینی می‌شود.

ضرابی افزود:‌ فردا و پس فردا بارندگی برای استان خراسان شمالی نیز پیش‌بینی‌ می‌شود.

وی گفت:‌ وزش باد پدیده غالب در استان‌های نیمه شرقی کشور به خصوص منطقه زابل خواهد بود.

این کارشناس هواشناسی افزود: در برخی ساعات برای استان‌های دامنه جنوبی البرز به خصوص جنوب تهران، زنجان، قزوین، قم، مرکزی و سمنان باد نسبتا شدید به همراه گرد و غبار پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه دریای خزر، فردا، پس فردا و به خصوص چهارشنبه مواج خواهد بود، گفت‌: امروز بخش‌هایی از خلیج فارس و شرق دریای عمان نیز مواج و متلاطم است.

ضرابی افزود: دمای هوای تهران امروز در گرمترین ساعات به 36 درجه سانتی‌گراد می‌رسد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید