۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
00:35
کد خبر : 8709753
۰۸:۳۳

۱۳۹۵/۰۴/۲۲
خواهر شهید منصور خادم صادق:

دشمن به دنبال گمنام نگه‌داشتن 7000 زن شهیده است

خواهر شهید خادم صادق گفت: استکبار جهانی در پی آن است که 7 هزار زن شهیده برای افکار عمومی جامعه گمنام بمانند.

زهرا خادم صادق در جشنواره عفاف و حجاب اظهار داشت: در چنین روزی در سال 1314 پهلوی اول با حمله به مسجد گوهرشاد سعی داشت پروژه کشف حجاب را پیش ببرد.

وی با اشاره به سیاست پهلوی اول در ترویج بی‌حجابی افزود: با رشادت مردم ایران این پروژه به شکست انجامید و حاصل آن 7 هزار زن شهیده است.

خادم صادق ادامه داد: خون شهدا و به‌‌ویژه شهیدان زن مسؤولیت شما بانوان را سنگین‌تر می‌کند و شما با حفظ و ترویج حجاب خود خواهران حقیقی شهید منصور خادم صادق هستند.

وی خاطرنشان کرد: روی سخن من با شما بانوان جوان است چراکه مادران مسؤولان آینده کشور خواهید بود و بدانید که دشمن برای شما دام پهن کرده است.

خادم صادق‌ بیان داشت: گاهی با برخی کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهر برخورد می‌کنم که بی‌حجابی در چهره آن‌ها دیده می‌شود و این خطر بزرگی برای سلامت اخلاقی جامعه محسوب می‌شود چراکه آن‌ها الگوی جامعه هستند.

وی در پایان اضافه کرد: کتاب «حجاب و عفاف در رهنمودهای مقام معظم رهبری» می‌تواند چراغ راه بانوان شیرازی قرار گیرد و مطالعه آن را توصیه می‌کنم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید