وی افزود: عموم جامعه اصل حجاب را پذیرفته و وظیفه نظام اسلامی است که در راستای حفظ ارزش های جامعه گام های اساسی بردارد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد: نکته مهم در بحث حجاب مربوط به آموزش در این زمینه می شود که باید از خانواده و کودکستان و مدرسه آغاز شود تا فرزندانمان در پایان دبیرستان از این لحاظ مشکلی نداشته باشند ولی متاسفانه مسئولان این مسیر را فراهم نکرده اند.
مسعودی اظهار داشت: بنابراین با فراهم نکردن زمینه این آموزش ها و پیش نیازها در مدرسه چگونه می توانیم توقع داشته باشیم که در دانشگاه ها دانشجویان حجاب را ارزش بدانند.
وی گفت: اگر مسئولان از همان ابتدا ارزش های اسلامی و حجاب را در جامعه نهادینه می کردند مشکلاتی که هم اکنون در برخورد با بدحجابی داریم کمتر می شد.
مسعودی تصریح کرد: ارزش های حجاب باید برای جوانان تبیین شود تا جامعه برخوردار از معارف ناب اسلامی باشد، دولت در مواردی که صاحب نفوذ است ضمن تبیین ارزش ها باید راهکاری بیندیشد و برای بهتر شدن وضعیت الگوهای حجاب را به جامعه معرفی کند، صدا و سیما در این خصوص نقش اساسی دارد بانوان الگو باید معرفی شوند ولی متاسفانه نوعی برخورد می شود که حجاب به عنوان یک ارزش مطرح نشود.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |