رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان فامنین:

فرهنگ قرآنی در زندگی مردم نهادینه شود

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان فامنین با بیان اینکه فرهنگ قرآنی باید در زندگی مردم نهادینه شود، گفت: در این صورت نمود آن در اعمال و رفتار مردم تبلور پیدا کرده و سبب کاهش آسیب‌های اجتماعی و استحکام بنیان خانواده می‌شود.
کد خبر: ۸۷۱۴۳۴۸
|
۳۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۵
به گزارش خبرگزاری بسیج از فامنین، حجت الاسلام قاسم ملکی امروز در نشست کارگروه مربیان قرآنی که با حضور بانوان فرهیخته برگزار شد، به بحث وقت شناسی اشاره کرد و اظهار داشت: مبلغ و استاد در حوزه معارف دینی باید مدیریت زمان داشته باشد و حق الناس را رعایت کرده و حول محور تعیین شده صحبت کند و از پراکندگی و چندشاخگی در سخنانشان بپرهیزد.

وی با بیان اینکه قرائت قرآن با تلاوت قرآن فرق دارد و تلاوت یکی از ویژگی‌های اصلی شیعیان است، افزود: قرائت یعنی خواندن و تلاوت به معنای پیروی کردن است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان فامنین با اشاره به اینکه حافظ واقعی قرآن کسی است که به آن عمل می‌کند، بیان کرد: قرائت قرآن در جوانی باعث می‌شود که قرآن با گوشت و خون انسان آمیخته شود.

وی ادامه داد: قرآن باید با ترتیل و شمرده خواند شود و توأم با تامل و تدبر باشد، به طوری که دل سخت انسان تکان بخورد، بیاندیشد.

ملکی تصریح کرد: تفکر در مفاهیم قرآن باید به گونه‌ای باشد که مفاهیم قرآنی در عرصه خانواده، مدرسه و اجتماع به منزله تعمیق فرهنگ قرآنی گسترش یابد.

ویضمن بیاناهمیت و ضرورت هم‌اندیشی در حوزه فعالیت‌ها و برنامه‌های قرآنی اظهار داشت: دستیابی به جامعه متمسک به قرآن و عترت(ع) در پرتو گسترش فرهنگ حیات بخش قرآن تحقق پیدا خواهد کرد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان فامنین با بیان اهمیت برگزاری جلسات آموزش عمومی قرآن کریم بااشاره بهتاکیدات مقام معظم رهبری و نظر به نقش بی بدیل فرهنگ قرآنی در استحکام خانواده، خاطرنشان کرد: امروزه تشکیل جلسات ثابت تفسیر و تدبّر در قرآن کریم از اهمیت و ضرورت بالایی برخورداراست.

وی با بیان اینکه جامعه قرآنی باید سعی کند تا فرهنگ قرآنی در زندگی مردم نهادینه شود، تصریح کرد: زمانی که فرهنگ قرآنی فکر مردم شود، نمود آن و ظهور و بروز آن در اعمال و رفتار مردم تبلور پیدا کرده و این خود در کاهش آسیب های اجتماعی و از همه مهمتر، استحکام بنیان خانواده نقش موثری را خواهد داشت.

در ادامه این نشست، حاضرین ضمن بیان نقطه نظرات خود و بیان بعضی از مشکلات و آسیب ها به برسی راهکارهای بهبود وضعیت برنامه های قرآنی پرداخته و خواستار حمایت هرچه بیشتر اداره تبلیغات اسلامی شدند و برای حضور در روستاها در راستای آموزش و برگزاری مراسم های مذهبی اعلام آمادگی کردند.

همچنین در ادامه برای هر روستا یک طلبه خواهر و مربی قرآن انتخاب شد تا هفته ای یک بار با حضور در بین بانوان به آموزش قرآن و احکام بپردازند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار