بهرام بیرانوند نمایند سابق مجلس در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، با اشاره به مدیرانی که فیش نجومی دریافت کردند چه برخوردی صورت بگیرد اظهار داشت:مصادیق فراوانی در روایات مشاهده می شود که دلالت دارد برخوردهای صریحی با غارتگران بیت المال شده است.
وی با بیان اینکه طوق خیانت را باید از گردن خائنان بیت المال آویخت افزود: باید مسوولان موضع جدی خود را نسبت به فیش نجومی که متعلق به بیت المال است را اعلام کنند لذا دولت یازدهم باید برخورد جدی نسبت به پرونده و مدیران فیش نجومی داشته باشد.
بیرانوند خاطر نشان کرد: گرچه وظیفه اصلی قوه قضاییه و دستگاه های نظارتی نباید فراموش و ساقط شود و به عنوان مدعی العموم به وکالت از مردم ایران می بایست علیه تک تک مدیران اعلام جرم کند و مدیران را پشت میز محاکمه بکشانند.
وی در ادامه تصریح کرد: بایدحقوق بیت المال بازگردانده شود و مدیران را مادام العمر از مناصب دولتی محروم کنند تا درس عبرتی شود برای آنهایی که دست شان به بیت المال می رسد و دست به غارت می زنند.
بیرانوند خاطر نشان کرد: حضرت رسول اکرم(ص) در مورد آنهایی که به بیت المال دست درازی کردند و لو از نزدیکان بودند اعلام موضع جدی کردند و حضرت علی (ع) به صراحت با چنین افرادی برخورد می کردند این صراحت در احقاق حق، حتی برای کسانی که ممکن است از بیت المال چیزی را به امانت گرفته باشند.