۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
09:52
کد خبر : 8715384
۲۲:۳۰

۱۳۹۵/۰۴/۳۱

نماز جمعه مرکز وحدت و زبان نظام و مردم است

امام‌جمعه قیروکارزین بابیان این‌که یکی از اساسی‌ترین راه‌های مبارزه با تهاجم فراگیر دشمن ترویج و تقویت فرهنگ اقامه نماز است گفت: نماز جمعه مرکز وحدت و زبان نظام و مردم است.

حجت‌الاسلام عنایت‌الله  در نشست شورای اداری این شهرستان اظهار داشت: مسؤولان باید در مورد اقامه نماز فعال باشند چراکه غفلت از این امر مهم سبب خسران می‌شود و در قرآن و روایات بسیار بر آن تأکید شده و از نخستین اموری است که پس از مرگ توسط خداوند محاسبه می‌شود.

وی افزود: یکی از اساسی‌ترین راه‌های مبارزه با تهاجم فراگیر دشمن ترویج و تقویت فرهنگ اقامه نماز است.

اکبری با اشاره به اهمیت حضور در نماز جمعه گفت: نماز جمعه یکی از امور مهم در جامعه اسلامی است که برای آن در قرآن سوره نازل ‌شده و در حکومت اسلامی که شرایط اقامه نماز مهیا شده است باید حضور پرشور و پررنگ‌تر باشد.

امام‌جمعه قیروکارزین بابیان این‌که دشمن با تمام توان علیه اعتقادات، اصول و ارزش‌های ما کار می‌کند خاطرنشان کرد: برپایی نماز یک فرصت فرهنگی است و با توجه به برگزاری بیش از 700 نماز جمعه در سطح کشور در هر هفته باید توجه داشت که کدام گروه و جناح می‌تواند این‌چنین تجمعی را بدون دعوت‌نامه در هر جمعه گرد یکدیگر بیاورد.

این مقام مسؤول ادامه داد: نماز جمعه مرکز وحدت است و می‌تواند در برابر بسیاری از مشکلات اجتماعی نقش بازدارنده داشته باشد.

اکبری بیان داشت: جایگاه نماز جمعه بسیار مهم بوده و زبان نظام و مردم است.

به گزارش فارس، امام‌جمعه قیروکارزین در این نشست پیشنهاد داد که یکی از میدان‌های این شهر به‌نام میدان آدینه نام‌گذاری شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید