۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
18:18
کد خبر : 8715389
۲۲:۳۴

۱۳۹۵/۰۴/۳۱

آغاز به‌کارگیری نسل جدید دستگاه‌های فوق‌پیشرفته چشم‌پزشکی دنیا در شیراز

نسل جدید دستگاه‌های فوق‌پیشرفته چشم‌پزشکی دنیا در درمانگاه شهید مطهری شیراز به‌کارگیری می‌شود.

کارشناس بخش چشم‌پزشکی درمانگاه شهید مطهری شیراز، اظهار داشت: دستگاه فوق‌پیشرفته جدید IoL  در مرکز چشم‌پزشکی مجتمع درمانی فوق‌تخصصی شهید مطهری، با بهره‌گیری از فنّاوری تصویربرداری جدید و اشعه لیزر کار می‌کند که نسل جدیدی از دستگاه‌های بیومتری است و لنز بیماران نیازمند به جراحی آب‌مروارید را مشخص می‌کند.

محمد یزدان‌مهر بابیان اینکه این دستگاه تشخیصی چشم‌پزشکی، از به‌روزترین دستگاه‌های بیومتری در دنیا است، اضافه کرد: این دستگاه دارای سیستم خودکار ردیابی چشم است و برای بیماران سالمند که از همکاری ضعیفی در انجام تست بیومتری برخوردار هستند و با انجام تست‌های رایج و قدیمی، نتایج دقیق و قابل‌اعتمادی در اختیار پزشک قرار نمی‌دهند، کاربرد بیشتری دارد.

مسؤول بخش چشم‌پزشکی درمانگاه شهید مطهری شیراز ادامه داد: با انجام آزمایش بیومتری به‌وسیله این دستگاه فوق‌پیشرفته، می‌توانیم نتایج بسیار دقیق و قابل‌اعتمادی را انتظار داشته باشیم که در انجام دقیق‌تر عمل‌های جراحی آب‌مروارید، کمک بسیاری به پزشک و بیمار ارائه می‌دهد.

یزدان‌مهر یادآور شد: استفاده از اشعه لیزر در این دستگاه باعث شده تکرار آزمایش در مقایسه با دیگر مدل‌های موجود در دنیا که از نور معمولی بهره می‌برند، به میزان یک‌چهارم کاهش ‌یافته و انجام این تست برای بیماران بسیار ساده و آسان شود.

به گزارش فارس، مجتمع درمانی شهید مطهری شیراز، سومین مرکز در کشور و نخستین و تنها مرکز در جنوب کشور است که بخش چشم‌پزشکی خود را به این دستگاه تجهیز کرده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید