۰۳ / مرداد / ۱۴۰۴ - 25 July 2025
17:04
کد خبر : 8718454
۰۸:۵۱

۱۳۹۵/۰۵/۰۶
رزمنده دیروز فعال اقتصادی امروز:

اشتغالزایی 10 نفره؛ سهم مختصر جانباز کوثری از اقتصاد مقاومتی

کارآفرین عرصه اقتصاد مقاومتی گفت: به روستای خودم برگشتم تا در راستای توسعه منطقه و همچنین پیشرفت شهرستان (کوثر) در راستای اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی کمکی کرده باشم.

"جانباز" کیست و چه میکند؟ کسی که زمانی پاره ای از تن خود را در میادین جنگ گذاشت یا در بدنش فقط جای ترکش است و اصلاَ نایی برای بلند شدن ندارد؟! براستی چه تعریفی می توان از یک جانباز و رزمنده عنوان کرد؟ اگر چنین تعاریفی را برای یک جانباز در ذهن پروانده اید در اشتباهید! چرا که امروز با کسی گفتگو داشته ایم که جانباز 30 درصد میادین جنگ بوده و با وجود اینکه قسمتی از پای خود را از دست داده است و ترکش در بدنش رژه میرود؛ ولی دستان خود را بر زانو های خود قرار داده و بلند شده و دهکده ای را با نام دهکده اقتصاد مقاومتی که همه نوع طرح را در یک زمین 5 هکتاری در راستای توسعه و پیشرفت منطق پیاده کرده است.

قوچعلی صادقی، جانباز 30 درصدی است که برای توسعه و آبادانی منطقه خود از تهران بزرگ به شهرستان کوثر عظیمت کرده است و در روستای مرشت که ظرفیت و پتانسیل طرح های اقتصادی و گردشگری را داراست زندگی میکند.

خبرنگار کوثر خبر گفتگوی تفصیلی را با این جانباز کوثری تدارک دیده است.

خبرنگار: آقای صادقی خودتون رو بیشتر معرفی کنید؟

صادقی:بنده قوچعلی صادقی اهل روستای مرشت شهرستان کوثر پس از 8 سال دفاع مقدس به تهران رفتم تا کاری را برای خودم دست و پا کنم که همان جا هم ماندگار شدم.

خبرنگار: چه شد که دوباره به دیار خود بازگشتی؟

صادقی:به نظر شخص بنده صداقت فقط در منطقه خود آدمی لمس میشود که متاسفانه این خصوصیت مهم انسان در جاهای بزرگ مدفون شده است و فقط تفکر و فرهنگ بر آن است که کلاه برسر نزدیکان و آشنایان بگذارند؛ همین دلیل باعث شد که به فکر برگشتن به دیار خود باشم و دلیل دیگری که مرا به شهر کشاند اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی در منطقه بود.

خبرنگار: زندگی روستایی و شهری چه تفاوتی با هم دارند و چه شد که به فکر اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی در روستای خود افتادید؟

صادقی:بالاطبع زندگی روستایی ویژه گی های منحصر به فرد خود را دارد و شهر هم شلوغی های خود را؛ اما چون بنده از منطقه آرام و سالم و در عین حال منطقه گردشگری و اقتصادی بیشتر بهره می برم به روستای خودم برگشتم و به فکر اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی در راستای توسعه منطقه و همچنین پیشرفت اقتصادی شهرستان (کوثر) کمکی کرده باشم تا حداقل پیشرفت روستای مرشت را با دستان خودم رقم بزنم.

خبرنگار: چه طرح هایی را برای اجرای اقتصاد مقاومتی انتخاب و عملی ساخته اید؟

صادقی:طرح پرورش زنبور عسل به تعداد 120 کندو، پرورش 3 هزار ماهی گرمابی، پرورش محصولات باغی و توسعه آن با رعایت اصول باغداری بصورت آبیاری قطره ای، پرورش گوجه فرنگی، خیار و ... از جمله طرح هایی می باشد که اینجانب برای محقق ساختن اقتصاد مقاومتی انجام داده ام.

خبرنگار: هزینه کرد برای توسعه این دهکده اقتصاد مقاومتی چه قدر بوده است؟

صادقی:برای توسعه باغات، زنبور عسل، کاشت و برداشت صیفی جات، با آورده نقدی و با هزینه کرد شخصی انجام داده ام که به بیش از یک میلیارد ریال می رسد؛ ولی برای پرورش ماهی های گرمابی 150 میلیون ریال از وام اقتصاد مقاومتی سپاه ناحیه کوثر بهره مند شدم.

خبرنگار: چند نفر را در منطقه اشتغالزایی کرده اید؟

صادقی:بصورت مستقیم 10 نفر ولی بصورت غیر مستقیم که در صادرات این محصولات انجام می گیرد بیش از 50 نفر را اشتغالزایی کرده ام.

خبرنگار: آیا حمایتی از سوی دیگر مسئولین برای ارتقا و توسعه طرح های مذکور انجام گرفته است؟

صادقی:درخواست حمایت نکرده ام و نمی دانم چه مقدار حامی اینجانب خواهند بود ولی درِ این باغ و بوستان برای همه مسئولین باز است تا بیایند و ببینند حداقل چه کارهایی برای توسعه و پیشرفت شهرستان انجام یافته است.

خبرنگار: چه تفاوتی بین جبهه و کار های کشاورزی می بینید؟ آیا از انجام کار در مزارع خسته نمی شوید؟

صادقی:چندان تفاوتی بین آنها وجود ندارد؛ آن زمان برای ارزش هایمان و خاک وطنمان با دشمن جنگ داشتیم و امروز سر اقتدارمان و دفاع از حقمان با دشمنان اسلام و انقلاب جنگ میکنیم؛ آن روز تهدیدمان میکردند و امروز تحریم میکنند و من و امثال من امروزه با اجرای این طرح های اقتصادی در جهت توسعه منطقه و کشور اسلامی آمده ایم تا تهدید و تحریم دشمنان را خنثی کرده و سیاست های اقتصاد مقاومتی که دغدغه همه روزه رهبر انقلاب هم است را در جامعه احیا کنیم.

خبرنگار: از وضعی که در زمین کشاورزی دارید و شب و روز باید برای به ثمر نشستن محصولات خود تلاش کنید راضی هستید؟

صادقی:همانطور که امر الهی است باید تلاش و حرکتی داشته باشی تا خداوند متعال برکتی حاصل کند، خدا رو شکر در منطقه خودم ضمن داشتن هوای سالم و آرامش خاطر؛ اقتصاد نوینی را پایه گذاری کرده ام که با پشتکار انقلابی در کمتر از 5 سال میوه، ماهی، عسل و دیگر صیفی جات منطقه، استان و دیگر استانهای ایران اسلامی را فراهم و صادر خواهم کرد.

خبرنگار: چه پیشنهادی برای مسئولین در رابطه با حمایت از کارآفرینان و اجرای طرح های اقتصادمقاومتی دارید؟

صادقی:انتظاری که از مسئولین می رود این است که اشخاص بسیاری همانند اینجانب هستند که تنها نیازمند حمایت مادی و گاهاَ معنوی آنهاست، بیایید مثل دیگر کشور های توسعه یافته اقتصاد خودمان را با دستان خود رقم بزنیم و به دیگر کشورها محتاج نباشیم و این امر زمانی انجام خواهد یافت که وحدت و همبستگی زمان 8 سال دفاع مقدس بین مردم و مسئولین احیا شود و همچنین با حمایت های مادی و معنوی خود (مسئولان) متفکران اقتصادی و احیا کنندگان اقتصاد مقاومتی را حمایت کنند تا توسعه ای متوازن در سطح شهرستان و استان را شاهد شویم.

خبرنگار: خیلی ممنون که وقتتون را برای ما گذاشتید؟

صادقی:تشکر میکنم از پایگاه خبرگزاری بسیج کوثر و همچنین از تمامی مدیران و مسئولین که در حمایت از اقتصاد مقاومتی گام برداشته اند.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید