۰۱ / مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July 2025
20:33
کد خبر : 9699724
۰۹:۳۴

۱۴۰۴/۰۵/۰۱

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل گفت: تجزیه تاریخی ایران تا جنگ رسانه‌ای نقشه جدید دشمن برای فروپاشی فرهنگی است.

آیت الله عاملی امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان اردبیل در همایش عشایری در مشگین شهر گفت:دشمن امروز طبق تاکیدات رهبری، با جنگ ترکیبی رسانه‌ای و تهاجم به حجاب به دنبال تکرار تجزیه فرهنگی ایران است.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل گفت: تجزیه تاریخی ایران تا جنگ رسانه‌ای نقشه جدید دشمن برای فروپاشی فرهنگی است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از مشگین شهر حضرت آیت الله عاملی امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان اردبیل در همایش عشایری از حیات تا حماسه و گرامیداشت اربعین شهدای اقتدار در روستای نقدی علیا شهرستان مشگین شهر با تشریح تجزیه ایران توسط استعمار و جنگ تحمیلی گفت: دشمن امروز طبق تاکیدات رهبری، با جنگ ترکیبی رسانه‌ای و تهاجم به حجاب به دنبال تکرار تجزیه فرهنگی ایران است.

آیت‌الله عاملی با اشاره به نقشه‌های استعماری تأکید کرد: ایرانِ باستان سرزمینی از دیوار چین تا آفریقا بود که شامل افغانستان، پاکستان، قفقاز، عتبات عراق اما شاهان نالایق با بی کفایتی زمینه‌ساز تجزیه  خاک ایران توسط انگلیس و روسیه شدند.

وی با تحلیل حمله صدام هشدار داد: وقتی انقلاب اسلامی فریاد مرگ بر آمریکا را در جهان طنین‌انداز کرد، غرب با تجهیز صدام به سلاح شیمیایی، ۸ سال جنگ را به ملت تحمیل کرد، اما نتوانستند حتی یک وجب از خاک ایران را بگیرند و راه قدس از همین جبهه‌ها گشوده شد.

آیت الله عاملی با افشای سیاست‌های آمریکا تصریح کرد: تحریم‌های دارویی ظالمانه که اوباما به بی‌سابقه‌ بودنش اعتراف کرد، موجب شد هزاران بیمار خاص جانشان را از دست بدهند اما همان‌گونه که رهبری فرمودند: تحریم‌ کنندگان خود در باتلاق تحریم فرو رفتند.

امام جمعه اردبیل با استناد به بیانات رهبری گفت: دشمن امروز با سه محور به ایران یورش برده است، جنگ رسانه‌ای با تولید روزانه هزاران دروغ در شبکه‌های ماهواره‌ای برای تخریب اعتماد ملی، تهاجم به حجاب با هدفمند نابودی فرهنگ عاشورا و ترویج فساد، شبیخون فرهنگی با هدف تغییر سبک زندگی ایرانی‌اسلامی که مردم باید مواظب باشند تا در دام دشمن نیافتند.

وی با اشاره به عشایر به عنوان سنگربانان فرهنگ اصیل تأکید کرد: همان‌گونه که رهبری فرمودند خانواده سلول جامعه است باید مانند حضرت زینب(س) که در اسارت حجاب را نگه داشت، در برابر این توطئه‌ها ایستاد، عشایر شهرستان و استان با حفظ حیاء و غیرت، الگوی زنده‌ی پاسداری از هویت‌ هستند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید