۱۴ / تير / ۱۴۰۴ - 05 July 2025
20:25
کد خبر : 8720132
۰۸:۱۸

۱۳۹۵/۰۵/۱۱
کارآفرین مد لباس ایرانی _ اسلامی در گفتگو با«بسیج» عنوان کرد

عدم حمایت دولت از طرح «لباس دختر ایرانی»

بوستانی گفت: خیلی از کسانی که در طراحی لباس و یا چادر پیشگام بودند از عدم حمایت دولت نگران هستند و تاکنون دولت از این طرح حمایتی نداشته و ما با دست خالی برای طراحی و تولید و بازاریابی این لباس ها کار کردیم.
لیلا بوستانی، طراح و تولید کننده لباس های دختر ایرانی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج، با اشاره هدف و انگیزه طراحی این لباس گفت: پوشش دختر ایرانی مهم ترین دغدغه بسیاری از خانواده ها است از همین رو ما شعار طراحی لباس ایرانی برای دختر ایرانی را سرلوحه کارمان قرار دادیم تا لباسی متناسب با همه ذائقه ها و فرهنگ ایرانی و اسلامی تولید کنیم.

وی با اشاره به تقید خانم ها به حجاب اسلامی افزود: در کشور ما برخی از خانم ها مقید به رعایت حجاب هستند، از طرفی در بازار لباس ها و پوشش هایی عرضه می شود که هیچ سنخیتی با فرهنگ و پوشش مردم کشورمان ندارد. در همین راستا اگر ما به دنبال اجرای حکم الهی در حوزه حجاب هستیم باید الزامات آن را فراهم کنیم لذا تمام این موارد خواستگاه تشکیل کار گروه حجاب و طراحی و تولید لباس دختر ایرانی بود.

بوستانی با اشاره به مهم ترین ویژگی های «لباس دختر ایرانی» گفت: این لباس برای سنین پایین بسیار راحت است تا در شرایط بازی و تحرک کودکانه مشکلی نداشته باشند؛ از طرفی اصول زیبایی شناختی در طراحی این لباس مورد توجه قرار گرفته است. همچنین بکارگیری الیاف پنبه، رنگهای متنوع و متناسب با روحیه دختران ایرانی از دیگرویژگی های این لباس است.

تاریخچه کلید خوردن پروژه «لباس دختر ایرانی»

بوستانی با اشاره به زمان آغاز طراحی لباس دختر ایرانی گفت: تقریبا از اولین طراحی و تولید «لباس دختر ایرانی» سه سال می گذرد؛ در اولین سری تولید این لباس ستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار شهرداری تهران با کمک های معنوی، موقعیتی را فراهم کرد تا ما محصولات خود را در نمایشگاه عرضه کنیم. بر همین اساس حدود 2 هزار و 300 تیراژ از این لباس برای نخستین بار تولید شد.


بی تفاوتی دولت از حمایت طرح «لباس دختر ایرانی»


بوستانی، در پاسخ به این سوال که آیا تاکنون دولت از تولید «لباس دختر ایرانی» حمایتی کرده است؟ گفت: خیلی از کسانی که در طراحی لباس و یا چادر پیشگام بودند از عدم حمایت دولت نگران هستند و تاکنون دولت از این طرح حمایتی نداشته و ما با دست خالی برای طراحی و تولید و بازاریابی این لباس ها کار کردیم. البته در این خصوص نباید از حمایت های معنوی سایر سازمان ها و شهرداری غافل شد. ما برای تولید این لباس ها از کارگاه های کوثر شهرداری و با هدف حمایت از زنان سرپرست خانوار استفاده می کنیم.

وی ضمن انتقاد به عرضه لباس های نامناسب در بازار که موجب ولنگاری فرهنگی در جامعه می شود، گفت: وقتی چشم به چیزی عادت کرد قبح آن شکسته و آرام آرام مسأله عادی و حیا در جامعه کم رنگ می شود.

بوستانی خاطرنشان کرد: اکنون باید از خود این سوال را بکنیم که چرا شکل مانتوها این طور شد؟ و یا تصاویر خاصی پست لباس های زنان چاپ می شود؟؛ به نظر من طراحی های این نوع لباس ها باهدف از بین بردن حیا در جامعه صورت می گیرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید