۰۱ / مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July 2025
12:08
کد خبر : 8724253
۱۴:۲۲

۱۳۹۵/۰۵/۱۸
نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با «بسیج»:

رونق صنعت گردشگری اراده می خواهد

حجت الاسلام سلیمی گفت: رونق صنعت گردشگری اراده جدی و آمادگی لازم می خواهد و در صورت توجه به این صنعت و درآمدزایی، وابستگی ما به اقتصاد تک محصولی نفت کاهش می یابد.

حجت الاسلام سلیمی، نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج، با اشاره به سازوکار رونق صنعت توریست در کشور گفت: صنعت گردشگری یکی از بزرگترین صنایع درآمدزا است بیشتر کشورها عمده درآمدهای خود را براساس صنعت گردشگری تأمین می کنند.

وی افزود: ترکیه بیش از 60 میلیارد دلار درآمد گردشگری دارد لذا نمی توان به این صنعت بی تفاوت بود البته استفاده از منافع این صنعت نیاز به زیرساخت دارد و ایران از معدود نقاط جهان به حساب می آید که منابع طبیعی از جنگل و آبشار گرفته تا کویر و ابنیه تاریخی کم نظیر با جاذبه های فراوان بسیار دارد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به راهکارهای درآمدزایی صنعت توریست در کشور گفت: رونق صنعت گردشگری اراده جدی و آمادگی لازم می خواهد و در صورت توجه به صنعت گردشگری و درآمدزایی، وابستگی ما به اقتصاد تک محصولی نفت کاهش می یابد.

وی خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی یک شعار نیست و باید در راستای اجرایی کردن آن اقداماتی انجام دهیم صنعت گردشگری و اقتصاد دانش بنیان دو بازویی هستند که توان عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی را دارند.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید