۰۶ / تير / ۱۴۰۴ - 27 June 2025
11:50
کد خبر : 8728143
۱۴:۲۷

۱۳۹۵/۰۵/۳۱

خوش رقصی اصولگرایانه برای شیخ حسن

ناصر ایمانی سرماله نویس سابق کیهان در مصاحبه ای با سایت نزدیک به خاندان هاشمی احتمال داد که در نهایت روحانی پیروز انتخابات سال 96 خواهد شد.
خبرگزاری بسیج - سرویس اخبار ویژه:
 
ناصر ایمانی سرماله نویس سابق کیهان در مصاحبه ای با سایت نزدیک به خاندان هاشمی احتمال داد که در نهایت روحانی پیروز انتخابات سال 96 خواهد شد. 
 
ایمانی که این روزها به واسطه دوست قدیمی خود _ بیژن مقدم مدیر مسوول سایت الف ـ در این سایت قلم می زند و مصاحبه می کند این بار طعمه سایت نه چندان خوشنام انتخاب شده و در مصاحبه ای اعلام  می دارد که روحانی به احتمال قوی! پیروز انتخابات سال 96 است.
 
ایمانی درباره طیف‌بندی اصولگرایان در برابر دولت تصریح بر این مهم دارد که: «صحبت درباره انتخابات زودهنگام است. اما آنچه شواهد نشان می‌دهد این است که اصولگرایان تلاش دارند در انتخابات آینده مثل انتخابات سال گذشته به‌طور یکپارچه شرکت کنند و طیف‌های مختلف راه جداگانه‌ای در پیش نگیرند.» 
 
این تحلیل گر مسائل سیاسی در مهمترین بخش از مصاحبه خود می آورد:چهره‌های مطرح اصولگرا معتقدند روحانی بازهم رئیس جمهور می‌شود.
 
روزنامه آفتاب با استناد به مصاحبه ناصر ایمانی می افزاید: دیگر نکته ای که در پایان باید به آن اشاره کرد این نکته ظریف و اساسی است که گمانه زنی‌هایی همچون رد صلاحیت روحانی، عدم شرکت وی در انتخابات آتی، رای نیاوردن، شکست برابر احمدی نژاد و مواردی از این دست! هیچ کدام ساخته و پرداخته ذهینت اصلاح طلبانه نیست بلکه تمامی‌این گمانه زنی‌ها از تریبون‌های مختلف و متعدد اصولگرایی به گوش می‌رسد حتی اگر در محافل خیلی خیلی خصوصی به این نتیجه رسیده باشند که ساکن قطعی و مسلم پاستور تا 1400 کسی نیست مگر حسن روحانی!

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید