مدیر مدرسه هنر هگمتانه تهران:

عکاسی به تمام معنا با عشق آمیخته است/ هنر وسیله‌ای برای نشان دادن فرهنگ و تمدن

مدیر مدرسه هنر هگمتانه تهران با بیان اینکه عکاسی به تمام معنا با عشق آمیخته است، گفت: باید به وسیله هنر درخشان بودن فرهنگ و تمدن عمیق چندین هزار ساله خود را همیشه پابرجا و محکم نگه داریم.
کد خبر: ۸۷۲۹۳۰۵
|
۲۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۲
عکاسی به تمام معنا با عشق آمیخته است/ هنر وسیله‌ای برای نشان دادن فرهنگ و تمدن به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، عباس عرب‌زاده شامگاه پنجشنبه در مراسم گرامیداشت روز جهانی عکاسی در جمع هنرمندان و عکاسان همدان بیان داشت: آنچیزی که برای من همیشه بزرگ و درخشان بوده تصویری است که سعی برآن داشتم که از اقصی نقاط کشورم ایران همیشه سربلند تهیه کنم.

وی با بیان اینکه حدود 15 سال است که به اقصی نقاط کشور سفر کرده‌ام و شاید بیش از 1.5 میلیون کیلومتر سفرهای زمینی داشته‌ام و از گوشه گوشه این کشور تصویر تهیه کردم، اظهار داشت: در این سفرها بر سر سفره‌های مردم نشسته‌ام و با آنها هم‌صحبت بوده‌ام و لذت بودن با آنان و شنیدن احساسات و دیدن زندگی آنها همه موضوعاتی بوده که در عکس‌های من درخشیده است.

مدیر مدرسه هنر هگمتانه تهران در ادامه تصریح کرد: این من نیستم که عکس زیبا ثبت می‌کنم بلکه این ایران زیبا است که در قاب کوچک دوربین من جای گرفته است.

وی خطاب به عکاسان گفت: عکاسی به تمام معنا با عشق آمیخته است و اگر کسی عشق در وجودش نسبت به دیگران، به خود و به کشورش نباشد به طور قطع نمی‌تواند به تصاویر ناب تاثیرگذار برسد.

عرب‌زاده در ادامه خاطرنشان کرد: در ابتدای هرچیزی عشق را باید سرلوحه کارها قرار داده و باید به وسیله هنر و نگاهی که به مردم و طبیعت ایران و فرهنگ وآداب و رسوم این مملکت داریم سعی کنیم درخشان بودن فرهنگ و تمدن عمیق چندین هزار ساله خود را همیشه پابرجا و محکم نگه داریم.

وی با اشاره به اینکه ما وظیفه داریم آن چیزی که بلد هستیم با عشق آمیخته کرده و جاودانه کنیم، افزود: تصویری از یک درخت در یک دشت، مسجدی از دوران قدیم، انسان‌های امروزی، رسم و رسومات، لباس‌ها و آداب و فرهنگ بسیار متنوع مردم این سرزمین می‌تواند تصویری باشد که کشور را آن طوری که هست نمایش دهد.

عضو کانون عکاسان ایران تصریح کرد: متاسفانه از این کشور تصاویر بسیار دلخراش و بدی در جهان گذاشته شده است و این تصاویر گاهاً از روی دشمنی و گاهاً از روی ندانم‌کاری خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: یک جشنواره خارجی هیچ نوع ارزشی برای گرفتن یک جایزه ندارد و جایزه عکاس را باید مردم به آنان بدهند.

عرب‌زاده با بیان اینکه عکس‌هایی که سیاه‌نمایی دارد به جشنواره‌های خارجی نفرستیم، گفت: به طور قطع خارجی‌ها نه تنها هیچ کمکی به ما نخواهند کرد بلکه با تشکیل این نوع عکس‌های سیاه‌نمایی روند فکری جوانان ایران زمین را خراب خواهند کرد.

عضو شورای سیاستگذاری سازمان هنری سیمرغ خطاب به عکاسان با بیان اینکه عکس‌هایتان را با دید عاشقانه و شاعرانه بگیرید، اظهار داشت: زندگی موهبت الهی است که خداوند به هر انسانی یک بار اعطا می‌کند بنابراین نباید مدت بسیار کوتاهی که در زمین قدم برمی‌داریم مغرور باشیم.

گفتنی است؛ روز جهانی عکاسی به همت مجموعه هنری سیمرغ در تالار فجر شهرداری همدان برگزار گردید.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار