۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
16:43
کد خبر : 8729671
۰۹:۵۷

۱۳۹۵/۰۵/۳۰

مادربزرگ 86 ساله در اتاق دیالیز فراموش شد+تصاویر

مادر بزرگی که ساعت‌ها فریاد می‌کشید تا کسی به اوضاع او رسیدگی کند، بالاخره موفق شد توجه پرستاران را جلب کند.
به گزارش خبرگزاری بسیج، مورین پری 86 ساله، که زمینگیر شده‌است و توانایی حرکت کردن ندارد، روز شنبه گذشته در بیمارستانی در ماساچوست برای انجام دیالیز بستری شد.

بی‌توجهی پرسنل بیمارستان به مادر بزرگ 86 ساله +تصاویر

این خانم که از بیمارستان برای دیالیز به این محل آمده‌بود در یکی از اتاق‌ها بستری بود اما کارکنان آنجا با تصور اینکه همه بیماران رفته‌اند مرکز را بسته و محل را ترک کردند. 

خانم مورین که متوجه شد صدایی نمی‌آید با تمام وجود جیغ می‌کشید اما متاسفانه کسی نبود که به فریاد او برسد.

بی‌توجهی پرسنل بیمارستان به مادر بزرگ 86 ساله +تصاویر

چند ساعت بعد نوه‌ پیرزن که در بیمارستان منتظر بازگشت وی بود، از تاخیر او متعجب شد و به این مرکز دیالیز آمد و مادربزرگش را دید که در اتافی نزدیک پنجره بستری است اما متاسفانه مرکز بسته و کارکنان از محل خارج شده‌اند.

بی‌توجهی پرسنل بیمارستان به مادر بزرگ 86 ساله +تصاویر

پس از انتشار این خبر، مقامات این مرکز دیالیز توبیخ شدند و قول دادند که نیروهای بیشتری به خدمت بگیرند تا چنین اهمال‌کاری دوباره اتفاق نیافتد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید