وی با بیان اینکه باید یک انقلاب در نگاهمان به مقوله اقتصاد، اشتغال، درآمدزایی و تولید ثروت ایجاد شود تصریح کرد: باید در فرهنگ ما تغییری ایجاد شود تا جوانان از دوران نوجوانی به فکر ایجاد اشتغال پایدار باشند نه اینکه به دنبال استخدام در دستگاههای دولتی باشند.
رحمتی افزود: در جامعه ما جا افتاده که که مدرک دانشگاهی ارزش آفرین است البته در این موضوع شکی نیست که علم و فراگیری علم ارزشمند است اما داشتن مدرک دانشگاهی به تنهایی ارزشآفرین نیست و تا زمانی که این تفکر وجود دارد جوانان ما بعد از فراغت از تحصیل سرگردان میمانند و نمیدانند چطور درآمد مناسب کسب کنند.
وی با بیان اینکه مدرک تحصیلی بدون مهارت ارزشی ندارد و جامعه راهکاری ندارد جر اینکه به مهارت مسلح و مجهز شود خاطرنشان کرد: یکی از ملزومات تحقق اقتصاد مقاومتی مجهز کردن جامعه به مهارت است زیرا بسیاری از بنگاههای اقتصادی به دلیل نبود مهارت دچار ضرر و زیان شده و تعطیل شدهاند.
قائم مقام رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور با تاکید بر بروز کردن آموزشهای فنی و حرفهای گفت: ما باید روی صندلی امروز نشسته باشیم تا آموزشهای ما نیاز امروز جامعه را تامین کند، کارگاههای آموزشی باید به تجهیزات روز مجهز و روشهای آموزشی نیز باید نوین باشد.
وی بیان کرد: باید به رسانه ملی تفهیم شود که اگر میخواهد در راستای تحقق شعار اقتصاد مقاومتی گام بردارد باید آموزشهای فنی و حرفهای را ترویج دهد و دولت و مجلس نیز باید نیروهای فنی و حرفهای را از لحاظ معیشتی و ارتقا سطح دانش و مهارت تامین کند.
رحمتی با بیان اینکه بخش دولتی در ارائه آموزشهای مهارتی باید سیاستگذار باشد و آموزشگاههای خصوصی مسئولیت ارائه آموزش را بر عهده بگیرند گفت: یکی از گرفتاریهای امروز آموزشگاههای آزاد موازیکاریهای فوقالعاده است که حدود 50 دستگاه کار آموزشهای فنی و حرفهای را انجام میدهند بدون اینکه از استانداردهای لازم برخوردار باشند.