۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
04:55
کد خبر : 8735358
۱۶:۲۴

۱۳۹۵/۰۶/۰۷
جانشین فرماندهی انتظامی استان قم خبر داد:

اعتراف ۵ عضو یک خانواده به ۷۰ فقره سرقت در قم

جانشین فرماندهی انتظامی استان قم گفت: اعضای یک خانواده که به صورت باندی در قم سرقت می‌کردند، دستگیر و به ۷۰ فقره سرقت وسایل و محتویات داخل خودرو اعتراف کردند.
اعتراف ۵ عضو یک خانواده به ۷۰ فقره سرقت در قم
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، سرهنگ حمیدرضا اسدی اظهار داشت: در پی چندین فقره سرقت وسایل و محتویات داخل خودرو در سطح پارگینگ و درب‌های مسجد مقدس جمکران رسیدگی به پرونده به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی استان قم قرارگرفت.

به گفته وی با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی مخفیگاه سارقان شناسایی و تحت کنترل پلیس درآمد.

جانشین فرماندهی انتظامی استان قم افزود: با ورود مأموران به این مخفیگاه در حاشیه شهر، سه مرد و دو زن سابقه دار که خانوادگی اقدام به سرقت می‌کردند، دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه اقلام مسروقه بسیاری از این افراد در نتیجه بازرسی از منزلشان کشف شده، تصریح کرد: متهمان قصد داشتند با کتمان حقیقت از مجازات فرار کرده اما با توجه به شواهد موجود به ناچار به بیش از ۷۰ فقره سرقت وسایل و محتویات داخل خودرو در قم اعتراف کردند.

اسدی افزود: سرانجام با بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد متهمان با کش روی از مغازه‌های طلافروشی نیز در استان تحت تعقیب پلیس هستند که نهایتاً تحویل قانون شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید