۱۷ / خرداد / ۱۴۰۴ - 07 June 2025
15:56
کد خبر : 8735707
۱۳:۴۹

۱۳۹۵/۰۶/۰۸
جوکار در گفت و گو با «بسیج»:

دیپلماسی دولت یازدهم جامع الاطراف نیست

جوکار گفت: سیاست خارجی دولت یازدهم جامع الاطراف نبوده است و نتوانسته است مصلحت و عزت را به طور توامان با هم به پیش ببرد.

محمد صالح جوکار عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری بسیج، با اشاره به عملکرد دولت در حوزه سیاست خارجی گفت: به نظر من نمی توان نمره قابل قبولی به عملکرد دولت در این زمینه داد چرا که سیاست خارجی دولت یازدهم جامع الاطراف نبوده است و نتوانسته است مصلحت و عزت را به طور توامان با هم به پیش ببرد.

وی با اشاره به اینکه البته موفقیت هایی هم وجود داشته است و ما نافی آنها نیستیم گفت: اما در بسیاری از موضوعات مثل رابطه با آفریقا، اقیانوسیه، آمریکای های لاتین و ... ما ضعف های جدی داشته ایم.

جوکار افزود: همچنین در حوزه های حقوق بشر اسلامی، استفاده از ظرفیت های بین المللی در مبارزه با تروریسم و پیشبرد اهداف اقتصادی نیز دیپلماسی دولت یازدهم نتوانسته است نمره قابل قبولی کسب کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید