۳۰ / تير / ۱۴۰۴ - 21 July 2025
18:12
کد خبر : 8739670
۱۰:۰۶

۱۳۹۵/۰۶/۱۵
نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با «بسیج»:

تبعیض آموزشی در مدارس وجود دارد

حجت الاسلام سلیمی گفت: تبعیض آموزشی در کشور وجود دارد و افراد پول دار فرزندانشان را در مدارس ویژه ثبت نام و از سرویس های خاص بهره مند می شوند.

حجت الاسلام علیرضا سلیمی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج، با اشاره به مصادیق مغایر عدالت آموزشی در کشور گفت: تبعیض آموزشی در کشور وجود دارد و افراد پول دار فرزندانشان را در مدارس ویژه ثبت نام و از سرویس های خاص بهره مند می شوند و طبقات متوسط و ضعیف که پرداخت شهریه های نجومی را ندارند از این امکانات بهره مند نمی شوند.

وی افزود: برخی مدارس شهریه بالای 20 میلیون تومان دریافت می کنند و به طرق مختلف از دانش آموزان شهریه های بالایی می گیرند.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: لذا برخی از دانش آموزان از این امکانات بهره مند برخی دیگرمحروم از این فضاها و امکانات هستندو این واقعیتی از تبعیض آموزشی است. امیدوارم به سمتی حرکت کنیم که امکانات عادلانه توزیع شود.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید