۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
23:14
کد خبر : 8743499
۲۱:۳۰

۱۳۹۵/۰۶/۲۲

اختتامیه جشنواره ملی حیرت برگزار می‌شود

دبیر دومین جشنواره ملی داستان‌نویسی حیرت از انتخاب برگزیدگان این دوره از جشنواره خبر داد و گفت: اختتامیه جشنواره برگزار می‌شود.

مجید خادم  با اشاره به انتخاب 20 برگزیده در دومین جشنواره ملی داستان‌نویسی حیرت اظهار داشت: از این تعداد 10 نفر برگزیده داوران و 10 نفر برگزیده شرکت‌کنندگان هستند و امسال نخستین بار است که شرکت‌کنندگان نیز در به انتخاب برگزیدگان می‌پردازند.

وی با بیان اینکه اختتامیه جشنواره نیمه شهریور ماه در شیراز برگزار می‌شود، گفت: در میان برگزیدگان بیشترین تعداد از استان‌های اصفهان و لرستان بوده و تنها 4 نفر از استان فارس برگزیده شدند.

دبیر دومین جشنواره ملی داستان‌نویسی حیرت با بیان اینکه  این 20 نفر از میان 50 اثر راه یافته به مرحله نیمه نهایی انتخاب شده است، افزود: آثار منتخب از شهرهای خرم آباد، شیراز، اصفهان، تهران، شهرکرد، بیرجند، زرقان، یاسوج، اهواز، رشت، قزوین، بوکان، لردگان، تربت حیدریه، ایلام، جهرم، نجف آباد و گرمسار ارسال شده بودند.

خادم خاطرنشان کرد: دور دوم جشنواره ملی داستان کوتاه حیرت با موضوع آزاد، بدون محدودیت سنی و با هدف معرفی خلاق‌ترین داستان کوتاه‌نویسان کشور در شیراز برگزاز می‌شود.

وی تصریح کرد: مهلت ارسال آثار تا پایان اردیبهشت ماه بود که در مجموع 794 اثر از 483 نویسنده از استان‌های مختلف به دبریرخانه این جشنواره ارسال شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید