
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، هادی هاشمی ساعتی پیش در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: این جشنواره در سه مرحله شهرستانی، استانی و کشوری برگزار می شود که به ترتیب مراحل شهرستانی و استانی آن برگزار و منتخبین آن ها در مرحله کشوری به رقابت با یکدیگر می پردازند.
وی با بیان اینکه این جشنواره از 27 تا 30شهریور در فرهنگسرای الغدیر کلان شهر تبریز برگزار می شود، هدف از برگزاری آن را ارتقای فرهنگ و تعالی جامعه با استفاده از ابزار هنر عنوان کرد.
هاشمی با تاکید به اینکه هنری ارزشمند و تاثیرگذار است که بتواند پیام انقلاب را به نسل های بعدی انتقال دهد، قالب هنرهای تجسمی را بهترین زمینه در این خصوص دانست.
وی همچنین آموزش هنرمندان بسیجی و متعهد و شناسایی استعدادهای هنری از مهم ترین اهداف جشنواره برای کادرسازی و تربیت هنرمندان ارزشی برشمرد.
مسئول بسیج هنرمندان سپاه عاشورا همچنین در بخش دیگر سخنان خود با اشاره انتخاب تبریز به عنوان شهر گردشگری به عنوان تبریز در 2018، برگزاری جشنواره سراسری هنرهای تجسمی بسیج را بهترین فرصت برای شناساندن فرهنگ و ظرفیت های کلان شهر تبریز خواند و افزود: بسیج هنرمندان هم به عنوان نهاد فرهنگی در این راستا وظیفه خود می داند تا گام های موثری در توسعه فرهنگی هنری تبریز و معرفی تبریز به عنوان پایتخت تشیع بردارد.