۰۶ / مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July 2025
09:35
کد خبر : 8746154
۰۹:۴۰

۱۳۹۵/۰۷/۰۳
یک فعال اقتصاد مقاومتی استان فارس در گفتگو با «بسیج»:

امنیت و سلامت غذایی مولفه مهم در اقتصاد مقاومتی است

محمد ذبیحی گفت: امنیت و سلامت غذایی مولفه مهم در اقتصاد مقاومتی است و بنا به این اعتقادی که دارم اقدام به تولید محصولات سالم و ارگانیک داشته تا بتوانم زندگی سالمی را برای مردم کشورم ارمغان بیاورم.

 محمد ذبیحی فعال اقتصاد مقاومتی استان فارس درگفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، اظهار داشت:  امنیت و سلامت غذایی مولفه مهم در اقتصاد مقاومتی است و بنا به این اعتقادی که دارم اقدام به تولید محصولات سالم و ارگانیک داشته تا بتوانم زندگی سالمی را برای مردم کشورم ارمغان بیاورم.

وی با بیان اینکه دلالان از مرحله تولید تا مصرف نقشی ندارند افزود: با شرکت در نمایشگاه‌های مختلف ملی، بین المللی و محلی، فصلی  و ایجاد فروشگاه عرضه مستقیم محصولات اقتصادی  توانسته ام محصولات ارگانیکی تولید شده را بدون واسطه در اختیار مشتریان قرار دهم.

ذبیحی خاطر نشان کرد: از همکاری بسیج سازندگی سپاه فجر استان فارس و شرکت نگار نصر که راهنمایی‎‌‌های خوبی را ارائه داشتند نهایت تشکر را دارم؛ یک تولید کننده بسیجی ، نیاز به حمایت مالی و معنوی مسوولان دارد تا بتواند در عرصه اشتغالزایی مفید و موثر واقع شود.

این فعال اقتصاد مقاومتی در خاتمه افزود: تمامی محصولات تولیدی را به صورت کلی و جزئی در سراسر کشور به فروش می‌رسانم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید