
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، احمد قبایی با اشاره به نقش ولی فقیه در نظام اسلامی افزود: وجود فردی در راس امور کشور که همه مسائل را رصد هوشمندانه می کند و راهنمایی های لازم را انجام می دهد یکی از ویژگی های مهم نظام ماست که هیچ کشوری این نعمت را ندارد.
وی ادامه داد: همین امر موجب شده پس از گذشت چندین دهه از پیروزی انقلاب با همه مشکلات و توطئه ها جمهوری اسلامی ایران در منطقه حرف اول و آخر را بزند و ابهت پوشالی آمریکا و متحدانش را بشکند .
قبایی در ادامه با اشاره به یکی دیگر از مولفه ای قدرت کشورمان خاطر نشان کرد: قدرت دفاعی یکی دیگر از مولفه هایی است که با توجه به موقعیت کشور ما و طبق توصیه های قرانی باید آنقدر قوی باشد تا بنا به تعبیر فرمایش رهبر فرزانه انقلاب هر کشور زپرتی حتی به فکر تعرض به کشور را نداشته باشد.