۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
06:15
کد خبر : 8749415
۲۳:۱۰

۱۳۹۵/۰۶/۳۱

دولتی کردن شوراهای اسلامی به نفع مردم نیست

رئیس شورای اسلامی استان فارس گفت: دولتی کردن شوراهای اسلامی به نفع مردم و جامعه اسلامی نیست و در این راستا شهرداری‌ها دچار آسیب می‌شود.

حسین نعمتی بعدازظهر امروز در بیست‌وهشتمین نشست اعضای شوراهای اسلامی استان فارس در سخنانی اظهار داشت: در برنامه توسعه ششم شوراها که برخاسته از مطالبات مردم هستند مورد بی‌مهری قرارگرفته و برای برون‌رفت از این معضل گفتمان شوراها باید موردتوجه قرار گیرد.

وی با اشاره به این‌که در تسریع روند اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل وزرا، استانداران، شهرداران، بخشداران و دیگر مقامات و مسؤولان دستگاه‌های اجرایی باید مصوبات شوراها را عملیاتی کنند، افزود: مصوبات مربوط به ارائه تسهیلات برای توسعه صنعت گردشگری، بوم‌گردی و دیگر مواردی که در رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی نقش اساسی و تعیین‌کننده‌ای دارد در کوتاه‌ترین زمان باید اجرایی شود.

رئیس شورای اسلامی استان فارس خاطرنشان کرد: به‌دلیل به‌موقع پاسخ ندادن به استعلام‌های ارائه‌شده، از سوی ادارات و دستگاه‌ها در حوزه گردشگری با مشکل روبه‌رو هستیم.

نعمتی تصریح کرد: بی‌توجهی به صنعت گردشگری و مهاجرت روستائیان به شهرها، معضلات اجتماعی و فرهنگی و بحران حاشیه‌نشینی در کشور به‌ویژه استان فارس را افزایش داده است.

وی بیان داشت: تسریع در روند صدور مجوز، ساماندهی محیطی و حمایت و جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی مهم‌ترین استراتژی و راهبرد عملیاتی کردن اقتصاد مقامتی و مقابله با بیکاری است.

رئیس شورای اسلامی استان فارس اضافه کرد: با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان فارس تفاهم‌نامه‌ای در مورد تشکیل کارگروه توسعه صنعت گردشگری این استان امضا می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید