۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
07:34
کد خبر : 8749463
۲۳:۲۳

۱۳۹۵/۰۶/۳۱

احداث مرکز تربیت مدرس علمی کاربردی جنوب کشور در شیراز

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس از راه‌اندازی مرکز تربیت مدرس علمی کاربردی جنوب کشور در شیراز خبر داد.

دکتر علیرضا موغلی ظهر امروز در آیین تودیع و تجلیل خود اظهار داشت: در این مرکز 2 هزار و 150 متر ساخت‌وساز انجام‌شده که باید تجهیز شود و با توجه به ظرفیت‌های شیراز مناسب است این فضای احداث‌شده به مرکز تربیت مدرس جنوب اختصاص یابد ضمن آن‌که باید در این سازه میهمان سراهای خوبی برای پذیرش میهمانان و زائران فراهم آید.

وی افزود: 10 مرکز شامل پنج مرکز جوار صنعت و یک مرکز فرهنگی قرآنی غدیر در این مدت راه‌اندازی شد که در راستای نظام آموزش مهارتی و نظری بود.

موغلی ادامه داد: در دوره فعالیت من 2 هزار و 500 کارمند و مدرس مدعو این مرکز مورد مصاحبه قرارگرفته و تطبیق شدند ضمن این‌که مرکز علمی کاربردی فارس در سطح کارکنان 31 استان 18 دوره مهارتی برگزار کرد.

فارغ‌التحصیلی 19 هزار و 500 دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی و کسب مقام نخست جشنواره حرکت انجمن‌های علمی در سال‌های 92 و 93 و کسب مقام نخست فرهنگی و قرآنی در سال‌های مختلف ازجمله مواردی بود که موغلی در ذیل فعالیت‌های انجام‌شده به آن اشاره کرد.

وی با تأکید بر این‌که دوره‌های آموزشی باید منجر به ایجاد اشتغال شود گفت: در دوره ما مراکز رشد و خوشه‌های صنعتی متعدد ایجاد شد و از جمله هفت شرکت آن فعال هستند و بیش از 73 شغل دانش‌بنیان از این طریق ایجاد شده است.

به گزارش فارس، در این آیین علی احمدی به عنوان رئیس جدید دانشگاه علمی کاربردی فارس معرفی شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید