۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
04:38
کد خبر : 8749698
۲۱:۵۹

۱۳۹۵/۰۷/۰۱
مسئول نمايندگي ولي فقيه در سپاه ملكان:

دوران دفاع تبلور ارزش های اسلامی است

خبرگزاری بسیج: مسئول نمايندگي ولي فقيه در سپاه ناحيه ملكان، در ديدار با امام جمعه این شهرستان گفت: دوران مقدس سرشار از ارزش هاي اسلامي است و اگر بخواهيم داشته هاي والاي اسلامي را نظاره كنيم بايد به ايثارگري هاي رزمندگان اسلام در دفاع مقدس بنگريم كه تبلور اين ارزش ها در دفاع مقدس بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام روح اله مهدي نيا افزود: بايد در اين برهه از زمان كه دشمن، تهاجم نرم و فرهنگي را در پيش گرفته ما نيز با رويكرد جنگ نرم وارد شده و به مقابله با اين دشمن غدار برويم.

وي ادامه داد: هفته دفاع مقدس فرصت مغتنمي براي انتقال پيام ارزشمند شهدا به نسل جديد است و در صورت انتقال اين فرهنگ والاي شهادتبه نسل جوان، دشمنان قسم خورده اسلام را مأيوس خواهيم كرد.

حجت الاسلام مهدي نيا خاطرنشان كرد: پيروزي هاي رزمندگان اسلام هميشه در سايه ايمان و يقين و معنويت آن ها بوده است چراکه هرگاه معنويت و اخلاص در جامعه اسلامي و جبهه حق اوج گرفت پيروزي هاي مكرر حاصل شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید